My week in Pictures #85 | Overgroot oma 92, chloor in broek en een egel op bezoek

Allereerst mijn excuses voor de late publicatie van het weekoverzicht: gisteren is het er helemaal bij in geschoten. Er is een nieuwe week aangebroken, en die starten we een keertje met de My week in Pictures in plaats van iets anders! Mag ook wel eens een keer ;). 

Aan het begin van de week ben ik aan het knutselen geslagen voor mijn overgroot oma haar verjaardag. Ze is in 1925 geboren, en ze werd 92. De middelste twee cijfers zijn haar leeftijd! Best origineel bedacht, vond ik zo.

”Wat heb jij nou in je broek zitten, Laar?” ”Wat bedoel je?” ”Die vlekken!” Oh. Shit. ”Mam, wat is dit?” ”Dat is chloor, lieverd.” Heel fijn. Oftewel: op zoek naar nieuwe broeken.

Diezelfde dag nog bestelde ik bij zowel Bershka als H&M broeken, omdat ik toch al nieuwe nodig had. Gisteren kwam Bershka binnen!

Dinsdagavond heb ik mijn katten naar oma gebracht voor een paar dagen. Kijk ze nou zitten!

Dinsdag moest ik naar Hoofddorp toe, en aangezien dat best nog een eindje is en ik een mega to-do list had, ben ik gaan bloggen in de trein!

Ik was klaar in Hoofddorp en ging met de trein weer naar huis! Ik had een lange zwarte broek aangetrokken, maar waarom ook al weer…?

H&M kwam mega snel binnen! Dat ben je niet zo snel gewend van ze, haha.

Woensdag werd ik verwacht in het Beeld & Geluid in Hilversum voor een media stage dag!

Bij deze dag van de Mediastages zijn allerlei bedrijven aanwezig die stagiairs zoeken. Ook kon je je CV laten checken en waren er twee gastsprekers. Eerlijk is eerlijk: de dag viel voor mij enorm tegen maar ik weet wél zeker dat mijn CV goed is!

Onderweg terug snel wat eten op het station want ik moest meteen weer door…

… naar een WordPress workshop! Een mega interessante en leerzame workshop!

Donderdag was oma jarig! Ze is 92 jaar geworden, wow!! Love her.

Op haar verjaardag vond ik mijn outfit ontzettend leuk en vroeg ik Jarno om outfitfoto’s te maken. Eerlijk is eerlijk: hij deed het voor het eerst maar de foto’s zijn oprecht goed geworden. Ik deel ze komende week met jullie!

Ook zetten Jarno, zijn vader en ik een tentje op! Zie hier: Larissa die voor het eerst een tent op zet, haha.

’s Avonds bleef Jarno slapen en sliepen we, jawel, in dat tentje. De hitte viel best mee maar het was wel redelijk krap, haha.

Vrijdag had ik zin om actief bezig te zijn en gingen Jarno en ik tennissen en flessenvoetbal spelen.

Wat een heerlijke temperaturen in het vooruitzicht! Het hele weekend heb ik er bij gelegen zoals ik er hier bij lig, haha. Ik genoot intens.

En mooi weer vraagt om fruit: liefde voor aardbeitjes!

Zaterdagavond vond ik iets heel bijzonders in de tent, namelijk dit lieve beestje! Hij was een beetje verdwaald en was ontzettend bang, dus ik heb hem voorzichtig in een emmer naar buiten gedragen en in de natuur los gelaten. Ik ben wel intens verliefd op ‘m geworden. Sorry Jarno.

Gisteren was het wederom ontzettend heet en hoe fijn ik dat ook vind: dit ijsje kon geen kwaad!

Hoe was jullie extra lange en extra hete weekend? Lekker bruin of rood geworden? Liefs, Larissa. 

Share:

5 Reacties

 1. 29 mei 2017 / 07:53

  Wat interessant zeg, zo’n WordPress workshop! Ben benieuwd naar je outfit foto’s!

  • Larissa
   Auteur
   29 mei 2017 / 09:43

   Dat was inderdaad mega interessant! Ik heb enorm veel geleerd! De outfitfoto’s komen eind deze week online, gok ik :).

 2. 29 mei 2017 / 19:18

  Wat heb je een leuke top aan bij die ’tent foto’ haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.