My week in Pictures #86 | CREW foto maken, Kluun DJ en Clini Clowns

Hoi allemaal! De rust keerde een heel klein beetje terug deze week, maar gelukkig heb ik jullie nog genoeg te vertellen. Zo werden wij Clini Clowns, maakten we CREW foto’s voor de Meerpaaldagen en was ijs een vereiste met de temperatuur op vrijdag. 

Maandag was het heerlijk warm, maar dat betekende ook dat het in de sportschool behoorlijk heet werd. Maar dat weerhield me niet om er toch even in te duiken…

Woensdag gingen we met de Meerpaaldagen CREW groepsfoto’s maken voor de website. Helaas was niet iedereen aanwezig en werkte de felle zon niet helemaal mee, maar ondanks dat is de foto als het goed is gewoon gelukt!

Wachten op de bus naar huis! Het was lekker rustig op dit tijdstip, en per toeval kwam ik een vriendin van mij tegen in de bus. Gezellig!

Ja hoor: een bestsellertje. Toen ik hoorde van dit boek wilde ik hem ontzettend graag lezen, dus ik leende hem bij de bieb en begon er deze week aan. Inmiddels is hij uit en raad ik hem iedereen aan!

Vrijdagmiddag was het zo ontzettend lekker warm dat we besloten naar de stad te gaan en overheerlijk ijs te kopen. Liefde voor de ijssalon in Zwolle waarvan ik de naam kwijt ben, haha.

Ook werden we aangesproken door twee jongens van Clini Clowns. Één hiervan had mij een paar weken geleden al aangesproken, dus ik kende het verhaal al. Aan het einde van het leuke gesprek wat maar over koetjes en kalfjes ging kregen we deze leuke rode neuzen, haha.

Outfitje! Het rokje is voor mij iets te groot, maar ik kan hem niet strakker maken. Ik wil er van die gespen aan naaien, zodat ik er een riem om heen kan doen maar ik ben heel benieuwd of er ook nog andere manieren zijn om dit op te lossen! Als iemand tips heeft, ik hoor ze graag!

Ik had even tijd om lekker in de tuin in de zon te liggen, heerlijk!

Wat vinden jullie hier nou zelf van?

Ik plaatste weer een nieuwe Toerist in Eigen Land op mijn blog en deelde bovenstaande foto op Instagram. Ik heb hem iets bewerkt, maar ben best trots op het resultaat! Wat vinden jullie?

Het is weer die tijd van het jaar waarop je overal baby’tjes tegen komt. Zwanen, ganzen, eenden: ze zijn er allemaal. Aanschouw hier: elf kleine eendjes die waggelend hun moeder volgen. Lief.

Linker foto maakte ik vanochtend, toen ik in het restaurant even WiFi aan het tappen was, haha. Lekker make-up loos baby hoofdje ;).

Een jaar geleden alweer: het weekje met Sophie op de camping. Sorry girls, voor deze foto, haha. 😉

Deze LUCHT! Toen ik gisteren uit de douche stapte zag ik DIT en ik rende meteen naar een mooie plek om een foto te maken. Love. It.

En als laatste heb ik een oproepje aan jullie allemaal! Ik ben DRINGEND op zoek naar een stageplek. Bovenstaande tweets geven genoeg informatie. Als jij iemand bent en/of kent die mij zou kunnen helpen, stuur me dan zeker even een berichtje via sociale media! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   8 juni 2017 / 12:06

   Ik zal er eens naar kijken, dankjewel! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.