My week in Pictures #87 | Pinksteren, rijles en ijs

Hoi allemaal! De afgelopen week had ik weer een redelijk volle planning. Ik had onder andere twee uur rijles, een vergadering en een afspraak bij de fysio therapeut. Kijk je weer mee?

Maandag was het tweede Pinksterdag, en Jarno was een dagje naar me toe gekomen. Aan het einde van de middag reden we samen terug naar huis. Het was die dag ontzettend lekker warm, dus dat was heel fijn.

Dinsdagmiddag had ik na school een afspraak bij de fysio therapeut, omdat het slapen in een tentje dat weekend me niet zo heel goed was bevallen (oeps). ’s Avonds op werk kreeg ik dit leuke cadeau pakketje van mijn teamleider, omdat ik een keer in een ander filiaal had ingevallen. Zo lief!

’s Avonds was ik druk bezig met een artikel over loafers, die inmiddels online staat. Je kunt hem hier lezen.

Het was weer tijd om heel wat foto’s te maken, en omdat ik daar eindelijk even tijd voor had heb ik er meteen een hele hoop gemaakt voor een aantal verschillende artikelen. Hier zie je de flatlay die ik heb gemaakt voor het artikel van afgelopen vrijdag: Friday’s Fave’s. Nu ik het zo typ vraag ik me af of de titel wel goed gespeld is…

Ik maak tegenwoordig elke dag een selfie, en zo nu en dan is dat een selfie die daadwerkelijk goed gelukt is, zoals deze! M’n haar is weer enorm lang geworden in vergelijking met een half jaar terug

Woensdagavond hadden we met de hele PR CREW van de Meerpaaldagen weer een vergadering, want er moet een hele hoop gebeuren. De komende drie weken staan voor mij in het teken van 6 interviews met behoorlijk grote bands en/of artiesten, dus ik heb nog een heleboel voor te bereiden…

Een #fromwhereistand met mijn nieuwe jeans! Ik vertelde jullie twee weken terug dat ik chloor in mijn broek had gekregen en dringend nieuwe broeken moest bestellen. Volgende week laat ik jullie hem beter zien, maar hier alvast een foto vanaf boven! 😉

Ik had samen met een collega twee uur lang rijles! Dit gaan we vanaf nu vaker doen, omdat we dicht bij elkaar wonen, tegelijkertijd zijn begonnen en het enorm leerzaam is om met elkaar mee te kijken in de auto! Hij heen, ik terug. Zo doen we dat.

Nederland, toch… 🙁

Ik ging met Lotte vrijdagmiddag even de stad in omdat we vroeg uit waren. Bij Søstrene Grene vind ik al-tijd leuke spulletjes, en dit keer kon ik me niet inhouden… Ik laat jullie volgende week precies zien wat ik heb gekocht (de pleisters boven op in elk geval niet)!

En omdat het behoorlijk benauwd was geworden (en we stiekem weer enorm veel zin hadden in enorm lekker ijs) gingen we nog even naar Salute (aanrader in Zwolle!). We hebben heel lang gekletst op het terras en het was enorm gezellig.

Ik smelt altijd (ha, woordgrap!) van zulk soort close-up foto’s van ijsjes. Iemand die het daarmee eens is?

Vrijdag op zaterdag bleven er vrienden van ons slapen, en dus maakte ik verder niet veel foto’s, behalve deze! De maan stond zó mooi boven het meer, dat alles licht gaf. Jammer dat mijn Samsung kwaliteit me altijd een beetje in de steek laat, maar toch leuk om het vastgelegd te hebben!

Vandaag heb ik iets heel leuks gedaan: ik ging het bos in om heel wat outfits achter elkaar door te fotograferen. Waarom ik dat deed, dat is nog even een geheim, maar ik beloof jullie dat het vóór het einde van deze maand op mijn blog staat ;).

Hoe was jullie weekje? De komende week heb ik weer volledig volgepland met allerlei activiteiten, dus stil zitten zal ik zeker niet. Geniet van je zondagavond! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.