My week in Pictures #88 | Kapper, 21-birthdayparty en héél veel interviews

Hoi allemaal! Gaan jullie vandaag ook zo enorm genieten van het lekkere weer? Bikini aan en gaan! De afgelopen week deed ik weer een aantal leuke en noodzakelijke dingen. Kijk je weer mee?

Maandagmiddag was ik enorm in de stress omdat ik een opdracht voor school last-minute af moest hebben, terwijl ik daar eigenlijk helemaal geen tijd voor had. Het ging om een pitch waarbij we onszelf moesten presenteren. Uiteindelijk is het me alsnog gelukt om alles gefilmd én bewerkt in te leveren vóór de deadline.

Ook had ik weer twee uur rijles. Vanaf nu les ik samen met Jeroen, een collega van mij, en dus zit ik 1 uur achterin en 1 uur achter het stuur. Vandaar dat ik deze foto makkelijk kon maken vanaf de achterbank ;).

De kapster kwam, en voor mijn gevoel is er een heel stuk van mijn haren af. Uit reacties van vrienden bleek dat ze eigenlijk geen verschil zagen (hè, shit), en dat het dus eigenlijk wel mee valt. Volgende maand ga ik mijn haren, zoals ik er nu over denk, héél kort knippen. Keep you updated ;).

Tegenwoordig begint Niels bijna elke dag om dezelfde tijd als ik en dus kan ik met hem mee op de scooter naar het station. Scheelt me weer tien stressvolle minuten en een kwartier lopen.

Bij de les Rechten kregen we dit voorgeschoteld. Appeltje eitje, voor de advocaten onder ons. Maar helaas (gelukkig!) studeer ik niet voor advocate of rechter en dus hoef ik dit allemaal niet te snappen. Stiekem vind ik het best interessant om zoiets een keer te zien.

Deze week heb ik ook weer veel gewerkt: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Deze foto nam ik woensdagavond, toen ik werd ingezet bij de kassa. I promise: deze foto heb ik gemaakt toen de winkel net gesloten was.

W-a-u-w: er gaat nooit meer een week in mijn leven komen dat ik zo veel interviews moet houden dan in deze week. Woensdagavond heb ik Joost Marsman geïnterviewd, en donderdag was Edwin (van Wipneus en Pim) mijn kandidaat voor de vragenlijst. En vandaag heb ik er nog twee (!) op de planning staan. Ieh! Overigens zijn deze interviews voor de Meerpaaldagen: dat is mijn taak dit jaar.

Deze foto stuurde ik naar mijn moeder met de vraag of ze die voor mij zou willen halen. Die ochtend was ik als een malle naar de drogisterij gerend om hem zelf te halen (zo’n tien minuten voordat mijn trein ging), maar omdat de kassa’s het niet deden ben ik zonder buit terug gerend zodat ik mijn trein kon halen. Helaas. Gelukkig heeft m’n moeder hem ’s middags voor mij gehaald en kon ik gewoon weer oogschaduw op doen de volgende ochtend.

Er zijn twee kant en klare smoothies die mijn absolute hart hebben gestolen. Dit is daar één van, maar hij deelt een eerste plek samen met bovenstaande smoothie. Bij ons in het dorp verkopen ze deze maar zelden en dus is het gelijk inslaan zodra ze er weer zijn. Love. it.

Het lijkt wel een volledige scriptie die ik aan het schrijven ben, maar niets is minder waar. Voor Nederlands moeten wij aan het einde van het schooljaar een volledig taalportfolio inleveren en daar ben ik dus druk mee bezig!

Allereerst: sorry voor mensen die walgen van voeten, maar dit MOET ik even delen. Zie je die overgang van wit naar bruin? Dat is gebeurd op een doodnormale schooldag, terwijl ik met een lange broek en sneakers aan van en naar de bus liep. Help! Gaat dit nog wegtrekken?

Ik liet mijn gezicht ook maar weer eens zien in de sportschool.

Gisteravond had ik een 21 birthday party, en samen met Lizzy heb ik dit cadeau aan de twee jarigen gegeven. Een lunch voor twee en een bijpassende kaart.

Lizzy had watermeloen wijn in huis, en voor zover ik me kan herinneren heb ik dat nog niet eerder gedronken. Korte review: hij is enorm lekker! Ik ben absoluut geen wijn-fan en ik walg van de meeste wijnsoorten, maar deze was echt lekker.

We maakten ons snel klaar voor het feestje en gingen daarna naar de kroeg in ons dorp. Uiteindelijk was ik vannacht om 04:00 uur thuis en ben ik momenteel een wrak, maar het was het absoluut waard. ♥︎

Vanmiddag heb ik nog twee interviews ingepland, en vanavond ga ik barbecuen bij Jarno. Tussendoor hoop ik ook nog even wat zon mee te pakken, want zo’n dag als vandaag hebben we niet vaak. Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.