My week in Pictures #91 | Eigen tv-uitzending, diploma uitreiking en fotoshoot

Hi all! De afgelopen week zat volledig volgepland en dat betekent dus ook dat ik een hele hoop heb om te laten zien! Benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

Maandagavond stond ik met goede moed in de sportschool!

Dit is Aron, en Aron is een klasgenoot en de afgelopen week mijn partner in crime. We moesten oefenen voor een item een dag later (vertel ik zo over!) en dus gingen we naar buiten om te filmen.

Woensdagochtend werd ik om 09:30 verwacht in Zwolle, maar doordat ik me iets had verkeken op de tijd stond ik er al om 08:30, oeps! Ik besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en een lekker stukje te wandelen door de stad.

Ik kwam deze spiegel in de voorgevel van een gebouw tegen en ik vind het best tof, haha. Daar moest ik even een foto maken.

Ik maakte een paar hele mooie foto’s van achterliggende straatjes in Zwolle die je hier kunt bekijken!

Aangekomen op de bestemming: Brasserie de Hofvlietvilla! Hier hadden wij deze dag onze eigen (jawel: eigen) live televisie uitzending en er moest nog een hele hoop gebeuren voordat we om 15:00 uur van start konden gaan. Maar even: hoe mooi is deze plek? I love it!

Tussen de middag hadden we een uur pauze en dus werden we de stad in gestuurd om te lunchen. HEMA blijft me blij maken met hun broodjes rosbief!

En weer door! Hier heb ik mijn camera neergezet voor een timelapse, want Aron en ik hadden de taak om een aftermovie te maken! Aron en ik zaten in de PR-commissie, maar omdat er met die taak op de dag zelf niet heel veel te doen was (beetje Facebook bijhouden) besloten we dat er nog iets bij moest komen, en dus bedachten we zelf een aftermovie te maken. Voor de geïnteresseerden: nee, de aftermovie is nog niet af. En ja: ik ga hem met jullie delen zodra hij af is! 😉

Ondertussen in de regiekamer… Ons programma heette MBOnAir en ging inderdaad: over het mbo! Het had interessanter gekund, dat geef ik toe, maar we probeerden van dit saaie onderwerp toch nog iets leuks te maken.

Het publiek stroomt al binnen, de tafel staat al klaar (het werd een tafelgesprek) en iedereen was druk bezig met de laatste voorbereidingen. Helaas ging er op het eind het een en ander mis wat betreft de regie waardoor we 1) pas om 15:30 live konden, 2) de live video van Facebook niet kon verbinden met de camera’s en deze door mij met de hand gefilmd was (oei!) en 3) het geluid het op de plek zelf niet deed waardoor het publiek niks heeft kunnen verstaan. Allemaal enorm jammer en niks aan te doen. We weten in elk geval voor de nieuwe leerlingen van volgend jaar hoe het niet moet, haha.

Omdat ik de hele ochtend met een statief over mijn schouder heb gelopen en de gehele dag druk ben geweest, kreeg ik aan het einde van de middag een heel fijn cadeau terug van mijn schouders: intense pijn. Ik heb wel vaker schouderpijn en ga daarvoor ook naar therapie, maar eens in de zoveel tijd is de pijn ondraaglijk en helaas was dit afgelopen woensdag het geval. Aan de paracetamol, direct naar de therapie (gelukkig had ze tijd!) en zo min mogelijk met je hoofd bewegen. Au, au, au.

’s Ochtends moesten we het tweede uur (10:45 uur) op school beginnen, maar ik besloot om met mijn goede gedrag om 09:00 naar school te gaan zodat ik druk bezig kon met het bewerken van de aftermovie. Niet alles lukte zoals gepland (bestanden wilden niet overzetten en gingen kapot, Adobe Premiere viel uit etc.) maar wat is het HEERLIJK om in zo’n leeg klaslokaal in alle stilte te werken.

Donderdagavond was de avond waar we lang op hadden gewacht: de diploma uitreiking van vrienden en vriendinnen die bij Luc (tweede op de linker foto) en mij in de klas zaten toen we nog op havo zaten. Nadat Luc en ik waren afgestroomd, zijn zij wel als bikkels doorgegaan en hebben ze nu hun examen stuk voor stuk gehaald! Wij waren natuurlijk enorm trots en moesten er bij zijn. Heel fijn om iedereen weer even te zien!

Nog even een aparte foto met Esther omdat dit lieve vriendinnetje, jawel, bijna (lees: bijjjjjjjna) cum laude geslaagd was (hoe dan?!) en gewoon nog twee jaar door gaat op het vwo! Heel trots!

En vrijdagochtend besloten we toch maar verder te werken in iMovie… Momenteel is de aftermovie nog steeds niet af (ieks!) en kom ik ook niet meer op school om deze af te kunnen maken. Dan zou je denken: maak hem thuis af! Ja, wilde ik ook doen, maar helaas lukt het niet om de bestanden naar mij door te sturen… Allemaal hartstikke rot, maar mijn docent gaat komende week proberen het alsnog naar mij te sturen zodat ik het alsnog af kan maken!

Ach gossie, we verlieten het lokaal op onze laatste schooldag met een cadeau van onze lieve coach: een chocoladereep en een persoonlijk geschreven briefje. ZO LIEF! Hij verdient de award voor de beste docent van 2017.

Met de klas gingen we door naar ijssalon Salute om in de zon te genieten van een ijsje. Volgens mij heb ik het al eerder gezegd maar hierbij nog een keer: aanrader!

En natuurlijk moest er een klassenfoto worden gemaakt. Wat zijn we allemaal lekker vrolijk, na zo’n jaar school. Hele leuke foto geworden! 🙂

En als je dacht dat we met Salute genoegen namen, mooi niet! Na Salute gingen we met een aantal nog door naar Stadsstrand Zwolle: een enorm leuke plek! Lees er hier meer over.

Zondagochtend ging ik lekker aan de sport en dit keer probeerde ik van alles een paar kilo of een paar keer vaker de oefeningen te doorlopen om te kijken of je al zwaarder/langer kan. Het ging best lekker!

Gistermiddag had ik een fotoshoot in Almere bij Picture People. Een hele leuke plek waar ik misschien de komende week nog meer over vertel. De foto’s die gemaakt zijn zijn heel mooi geworden en die deel ik de komende week sowieso met jullie!

Nog even een lekker kiekje in de hoofdstraat van Almere! Ik kwam vroeger enorm vaak in Almere omdat mijn orthodontist hier zat en dus ken ik alles op m’n duimpje. Deze stad is dan ook allesbehalve vreemd voor mij, haha.

Nog even een paar grappige behind-the-scenes foto’s van de shoot. Hele gekke poses, haha.

Deze week kwamen ook de programmaboekjes van de Meerpaaldagen binnen (die een commissielid van ons heel mooi heeft gemaakt) en ik heb de taak om deze uit te delen in het dorp waar ik woon. Ik kreeg de rechter foto al doorgestuurd van iemand die alle boekjes (dus ook de andere dorpen) had opgehaald. Slik. Zo veel, haha. Gelukkig heb ik hiervan maar een klein gedeelte, maar het blijft een enorm werkje.

Deze week heb ik het enorm druk en aanstaande donderdag heb ik mijn theorie examen. Ik vind het enorm spannend en ben heel zenuwachtig, dus ik ga nog even flink goed leren. Wat gaan jullie deze week doen? Liefs, Larissa. 

Share:

1 Reactie

 1. 11 augustus 2017 / 12:12

  Hi Larissa,

  Superleuke blog! De vele foto’s maken het erg leuk om te lezen 🙂

  Vervelend om te lezen is dat je vaker schouderklachten hebt en daarvoor therapie krijgt. Wat misschien een interessante toevoeging is: ik heb zelf ook een artikel gepubliceerd waarin ik schouderklachten uiteen heb gezet. Oorzaken, gevolgen, behandelmethoden en andere belangrijke zaken bij schouderklachten komen aan bod. Het artikel is te lezen via https://www.kpr.nl/kennisbank/schouder/schouderklachten/.

  Misschien dat jij en andere personen die schouderklachten hebben, dit kunnen gebruiken om meer informatie hierover op te zoeken… Ik ga jouw blog in ieder geval volgen!

  Groetjes,

  Dalicia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.