My week in Pictures #92 | Theorie examen, klassen BBQ en alweer een fotoshoot

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Deze week deed ik onder andere mijn theorie examen voor de auto, had ik een barbecue en slaapfeest met de klas én had ik vanmiddag een fotoshoot. Kijk je mee?

De week begon met heel-veel-leren. Mijn auto theorie examen stond voor de deur en dus had ik dit boek 24/7 bij me. Omdat het maandagmiddag lekker weer was besloot ik van de zon te genieten terwijl ik leerde. Mag ook wel weer eens.

Bij de vorige vergadering van de Meerpaaldagen had ik beloofd iets te bakken omdat het bij mij thuis zou zijn, en belofte maakt schuld. Ik snelde naar de winkel om een bakmix te halen maar kon totaal niet kiezen tussen deze twee baksels. Het ziet er allebei zó lekker uit.

Uiteindelijk koos ik voor de appel-kaneel cake en dus stond ik ’s middags even lekker in de keuken.

En uiteraard: de vergadering! Ik kreeg complimenten op mijn cake en ik heb het gevoel dat dit een traditie gaat worden, dus de volgende is het haasje… :-).

En…. Weer leren! Voor als er iemand tips nodig heeft bij het leren van je theorie examen, kijk dan even hier.

Omdat het leren na vier dagen een beetje uit m’n neus kwam besloot ik er even tussenuit te gaan en de sportschool in te hollen. Een pauze nemen bij het leren werkt voor mij altijd heel goed en ik moest nog sporten, dus dat kwam mooi uit!

Donderdagmiddag was het zo ver: ik moest examen doen. Helaas maar waar ben ik gezakt met vijf fouten teveel en mag ik 24 augustus een nieuwe poging doen. Een voordeel: ik weet nu wel hoe alles werkt! Shit happens.

Doordat ik mijn theorie examen had had ik helaas geen tijd om naar de propedeuse uitreiking van mijn vriend te gaan. Ik baalde enorm, maar gelukkig vond hij het niet erg en maakte zijn vader deze foto. Ben ik er toch nog een beetje bij ;).

Jarno nam taart mee omdat hij zijn propedeuse had gehaald. Lief!!!

’s Avonds had ik spontaan een enorme zin om te gaan wandelen en omdat Jarno op dat moment bij mij was was hij genoodzaakt om mee te lopen, ondanks dat hij daar helemaal geen zin in had, haha. Uiteindelijk was het nog best gezellig en fijn om weer even een rondje te wandelen!

’s Ochtends keken we eerst een serie (we volgen the OA, best een leuke serie) en keken vervolgens de film Stasis. We vonden deze film beide een beetje apart en tegenvallen. Iemand het hier mee eens?

Ik ga een nachtje slapen en neem mee… Op naar Luttelgeest met m’n halve inboedel!

Ik had een barbecue met de klas en Stan was een van de jongens die ervoor zorgden dat ons vlees gaar werd. Leuke foto, jongens.

We hadden de barbecue bij een klasgenootje van mij, en ondanks het feit dat ze enorm afgelegen woont (ze hebben in Luttelgeest wél een tattooshop maar geen supermarkt?!), woont ze wel HEEL mooi en was dit haar uitzicht! ZO GAAF!

Samen met Karlijn en Naomi!

Klassenfoto! Dit is lang niet de hele klas, maar wel een heel groot gedeelte. Liefde.

Na onze drukke avond, lange nacht en brakke ontwaak taferelen hadden de ouders van Floor een compleet ontbijt voor ons geregeld! Zo ontzettend lief! Nadat we alle bende hadden opgeruimd en de kat Gerda gedag hadden gezegd gingen we allemaal terug naar huis!

Veel tijd om mijn slaap in te halen had ik niet, want ik ging na thuiskomst bijna direct door naar Bataviastad. Dit is echt op steenworp afstand van waar wij wonen (ok, bijna dan) en omdat ik dringend sandalen nodig heb voor de komende vakantie hadden we alle redenen om hier een middagje te vertoeven.

Oh, jongens. Wat ben ik lang niet meer bij de McDonalds geweest. Ik begin er volgens mij een afkeer voor te kweken, want ik had totaal geen zin in vette snacks en koos simpel voor wat frietjes en een euroburger (die geen 1 euro meer kost?). Even pauzeren, dus.

Deze twee items vond ik in de ONLY. Het blauwe gevaarte is een wijd vallende jurk en het rode wat je ziet is een nette blouse. Ik vond ze beide heel leuk, maar m’n moeder daarentegen totaal niet en dus koos ik ervoor om ze niet te kopen. Momenteel heb ik er enorm veel spijt van dat ik de blauwe jurk niet heb gekocht, maar helaas. Uiteindelijk ging ik de deur uit zonder kledingstukken! Wel kocht ik drie andere items, die ik jullie zo laat zien…

Bij thuiskomst lag dit op de deurmat: een kookboek van de Vriendenloterij. Alweer!!! Een paar weken terug vertelde ik dat ik er een van ze had gekregen en laatst mocht ik er weer een uitzoeken van ze. Momenteel ben ik op een punt in m’n leven waarop ik nog niks kan koken en dus zal ik er nu niet veel aan hebben, maar voor in de toekomst is het zeker handig en ontzettend leuk om achter de hand te hebben. En eerlijk? Stiekem motiveert mij dit wel om toch maar eens te gaan koken…

Deze drie mooie schoenen heb ik gescoord in Batavia Stad! Een paar loafers, sandaaltjes die ik al maanden (lees: máánden) op het oog had en die eindelijk in de SALE waren en hele fijne slippertjes van O’Neill. Ik ben wel klaar voor de vakantie! Sandalen zijn overigens van Sacha, en de loafers van Marco Tozzi. Wellicht schrijf ik er nog een apart artikel over.

Iemand had het op mijn eten gemunt… Ik at vis, en mijn huisdier at blijkbaar mee. Uiteindelijk was ik een halve vis kwijt aan m’n katten, maar geef toe: ook zij verdienen wel eens wat lekkers.

Vandaag had ik een fotoshoot waar ik nog niet veel over ga vertellen. Spannend! Over een paar weken zal ik de resultaten en de reden er achter met jullie delen, maar voor nu is het enige wat ik er over los kan laten: het was gezellig en leuk!

De komende week heb ik een intens drukke planning en ik ga bijna op vakantie! Wat gaan jullie de komende week doen? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.