My week in Pictures #93 | Loosdrecht, korte haren en hielspoor

Hoi allemaal! Zondag = weekoverzicht dag en dus is het tijd voor weer een hele lading aan foto’s! Deze week deed ik een hoop leuke dingen. Zo ging ik naar Loosdrecht, liet ik mijn haren afknippen en maakte ik outfitfoto’s. Ook bleek helaas dat ik hielspoor heb, maar daarover in het artikel meer! Lees je mee?

Maandag gingen mama en ik met de trein richting Loosdrecht, en oma had lekkere broodjes met ei gemaakt. Dit doet ze bijna altijd zodra we met de trein weggaan. En eerlijk? Ze zijn LEKKER!

Toen we aankwamen bij het hotel na een aantal kilometers gelopen te hebben – omdat ik drie haltes te vroeg uitstapte – ploften we neer op het terras. Ziet er best gezellig uit, niet waar?

We bestelden wat te drinken en ik nam ook een appeltaart. Heerlijk.

Dinsdag haalden mijn oom en tante ons op en gingen we gezamenlijk richting Alphen aan de Rijn. We gingen naar de GGZ voor een familielid.

Ondertussen stopten we even bij de supermarkt om ontbijt te halen, omdat we niet in het hotel wilden eten en er in Loosdrecht nergens een supermarkt zit (?).

We gingen even wandelen in het kleine stukje bos!

We gingen nog even langs het huis van mijn oom en tante in Mijdrecht, en nadat we uitgekletst waren en ik mijn neef ook nog even had gezien brachten ze ons terug naar het hotel. Want ja, de bussen rijden hier maar tot 18:00 (?!?!). Onderweg kwamen we deze lucht tegen: ZO MOOI! Dit was overigens bij de Vinkeveense Plassen. Echt een mooie plek, daar.

Dit is het uitzicht vanaf ons balkon. Fascinerend, vind je niet? Kuch. Het was wel direct lekker zonnig, dus dat was dan wel weer fijn!

Ha, mams had de vinger voor de lens. We moesten uitchecken in het hotel en gingen met de bus, die dit keer wél reed, richting Hilversum. Mét alle koffers en bagage.

We gingen even wat drinken bij Foyer Restaurant Rex: een enorm leuke plek en zeker de moeite waard om daar even langs te gaan als je in Hilversum zit.

Mijn niet-geforceerde houding en het gezicht van de toffe peer die achter mij zit. Top.

In de trein terug naar huis! We hadden wat te eten gehaald bij de Albert Heijn TO GO, en uit ervaring weet ik dat deze broodjes enorm lekker zijn… 🙂 Wil je meer lezen over Loosdrecht, of nog meer foto’s zien? Kijk dan even hier.

Weer thuis! Met m’n nieuwe vest, die ik kocht bij de MANGO in Hilversum. Flink in de SALE, hij kostte maar €11,99. Score!

Ik hopte gelijk door naar de barbecue van het werk. Ja, je ziet het goed: achter het magazijn tussen de karren. Haha. Dit is Niels die het vlees een beetje in de gaten hield.

Na de barbecue gingen Lizzy en ik nog even bij Lizzy in de tuin zitten, omdat we nog geen zin hadden om te stoppen met kletsen en omdat we wél zin hadden om in de tuin te zitten. Kijk nou hoe gezellig hun tuin is! Je kunt het niet heel goed zien, maar alles is zo leuk verlicht en versierd. Cute!

Ik kwam bij de Xenos en zag dit liggen, hoe cute is dit?! Ik wilde het meenemen maar ik bedacht me net op tijd dat ik er eigenlijk niks aan heb, haha.

Ik ging samen met oma bij de HEMA een broodje eten. En wat denk je? De broodjes zalm zijn terug!!! Afgelopen maart waren ze uit het assortiment gehaald omdat de vangst dit jaar heel minimaal was, maar ze zijn er weer. YES!!!

En jawel, toen kwam de kapster… Ze mocht alles er af knippen, en ik vind het GAAF! Hier kun je betere foto’s bekijken en vertel ik ook meteen de reden achter deze drastische lengte, haha.

Ik ging naar buiten om outfitfoto’s te maken. #fromwhereistand

Preview! Alles lukte in één keer. Daarmee bedoel ik: geen honden-uitlaat-uurtje of tractors die er langs wilden. En het licht zat mee, en dat is toch ook altijd wel een fijn dingetje!

Ik heb me een paar minuten weten te vermaken met deze nieuwe tool van de NS Reisplanner Xtra app. Kijk nou hoe gaaf dit is. Een TREINRADAR!? Wie bedenkt het? Je kunt real-time zien waar alle treinen rijden en waar ze heen gaan etc. Zo cool!

Sinds donderdag had ik last van mijn hak, en ondanks het feit dat ik hoopte dat het over zou gaan bleef de pijn alleen maar erger worden. Ik ging naar de huisarts, die stiekem helemaal geen plek had maar me er toch tussen wist te proppen, en ze concludeerde dat ik hielspoor heb. Wát heb ik? Ja, hielspoor. Een soort van combinatie van te fanatiek wandelen, de verkeerde schoenen en verkeerd lopen. Ofwel: nieuwe schoenen + Loosdrecht = hielspoor. Ook weer van geleerd. Ik kreeg Diclofenac pillen voorgeschreven die ik de komende tijd bij veel pijn moet slikken. Au! Niet fijn…

Hoe was jullie week? Het was flink zonnig, hè? Hopen dat dat volgende week weer zo is! Geniet van je zondag! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

4 Reacties

 1. Samantha
  23 juli 2017 / 09:51

  Ik heb ook hielspoor! Niet fijn… helaas kreeg ik alleen van de dokter te horen dat het wel weer over zou gaan! Jammer weer :p ook omdat ik er na een aantal jaar nog wel is last van heb.

  • Larissa
   Auteur
   23 juli 2017 / 10:03

   Dat is wel flink balen… Wellicht kun je vragen of je ook Diclofenac pillen mag gebruiken?

 2. 23 juli 2017 / 13:57

  Wat vervelend van je voet! Je hebt verder wel een leuke tijd gehad zo te zien.

  • Larissa
   Auteur
   23 juli 2017 / 14:54

   Heel vervelend, maar niks aan te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.