My week in Pictures #97 | De hele week werken

Hoi allemaal! Hoe gaat het met jullie? De afgelopen dagen heb ik ontzettend veel gewerkt, en dus ben ik momenteel redelijk moe. Gelukkig heb ik wel weer een leuk weekverslag voor jullie klaarstaan, dus kijken jullie mee?

Deze foto is nog van vorige week, toen ik een pakketje binnen kreeg van LASCANA*. YAY!

Na werk sprak ik met Lizzy af, want door mijn vakantie hadden we elkaar al superlang niet meer gezien. Ondanks het feit dat we wel ontzettend vaak samen werken, is het toch net wat gezelliger om buiten werk weer af te spreken. We keken de film Voor elkaar gemaakt, een heerlijke Nederlandse film die net zo cliché is als alle andere Nederlandse films maar zó fijn om te kijken. Guilty pleasure alarm.

Ik had zin om weer eens een flatlay te maken! Dit broekje is degene die ik deze week binnen had gekregen van LASCANA! Ik kreeg ook nog een t-shirt binnen, die ik al heb aangehad in een outfit! Die kun je hier bekijken. Ik ben echt verliefd op dit broekje! Zo jammer dat het weer het niet toelaat om hem nu aan te trekken…

➵ De bralette is van Brandy Melville!

Naar buiten om outfitfoto’s te maken! Dit was de allereerste keer dat ik outfitfoto’s heb gemaakt midden in een woonwijk, waarbij bewoners van de huizen om mij heen dus gewoon naar me kunnen kijken… Zo eng! Maar de achtergrond wordt er een stuk mooier én minder groen om, want eerlijk? Ik was best wel klaar met zo ontzettend veel groen in mijn outfitfoto’s.

Gotta love strawberry’s 😍.

Kijk! Dit is de outfit waar ik het zojuist over had! Ik ben best blij met deze outfit! Ik heb er alleen wel een enorme blaar/wond aan over gehouden op m’n hak, die inmiddels – na 5 dagen – nog steeds niet weg is. Oeps.

Omdat ik op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag moest werken, kon het bijna niet anders dan dat ik een keer op het werk moest avondeten. En laten nou net deze verse pizza’s van de Albert Heijn in de aanbieding zijn en ik dól ben op de prosciutto pizza. YES! Ik heb stiekem drie keer pizza gegeten deze week… Ok, het mag voor deze ene keer.

De afgelopen week was ons kleine dorp flink in het nieuws… 40.000 kippen hebben een brand op een boerderij niet overleefd. En inderdaad: ik woon hemelsbreed misschien net 1 kilometer van deze boerderij af. Wegens privacy heb ik een deel van de foto afgeschermd, maar op het rechterdeel zie je een enorme rookwolk in onze straat hangen. Dit kwam allemaal bij de brand vandaan. Zó heftig…

Kijk, dit dus. Zó heftig! En ik vind sommige reacties die rondgaan op het internet écht te ver gaan…

Sportschool! Na een kleine maand… Kijken of we het doel volhouden!

Misschien niet de meest smakelijke foto die je vandaag gaat zien (ik heb hem zo netjes mogelijk gehouden), maar zoals je kunt zien zit ik hier met m’n voet omhoog bij de pedicure! Om het kort te houden: ik heb een pit/likdoorn/iets-wat-daar-op-lijkt onder m’n voet (al járen), en die moet er nu onder vandaan. Deze week afgeplakt zodat het afsterft en volgende week gaat het mes er in. ZO eng maar het moet, helaas. Keep you updated.

Ik kreeg van oma een kookboek, en inderdaad: alweer! Ik kook niet en ik kan ook niet koken, maar de laatste tijd krijg ik steeds vaker kookboeken van wie dan ook. En eerlijk is eerlijk: ik vind het LEUK! Misschien toch maar eens gaan koken…

Kijk dit dan! Hoe lekker ziet dit er uit? Zulke boeken motiveert de mens gewoon om te gaan koken.

Mooie bloemetjes bij oma in de voortuin!

Wat-een-drama in de wereld. In wat voor een hel leven we? Ik heb er geen woorden voor…

Zaterdagochtend moest ik werken van 09:30 uur tot 13:00 uur, en bij thuiskomst waren de oma’s er! Mijn overgroot oma wilde ontzettend graag de foto’s van mijn vakantie zien en stond nog net niet te dansen in de kamer toen het eindelijk lukte om ze op de televisie te zetten. Cute!

En weer terug naar werk, want ’s avonds moest ik weer werken van 17:00 uur tot 21:00 uur! Bij de kassa, dit keer. Want de rest van de week was ik vakken aan het vullen. Dat vind ik wel leuk, die afwisseling.

Morgen is mijn allereerste stagedag bij Hashtag Workmode (aaah!) en verder heb ik de komende week nog ontzettend veel (leuke) dingen op de planning staan! Fijne zondag! X 

 

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.