My week in Pictures #98 | Eerste stagedag, nieuwe bril en theorie examen

Hoi allemaal! Daar zijn we weer: met een gloednieuw weekoverzicht! Deze week had ik het best wel druk, maar kon ik ook zo nu en dan mijn rust vinden. En helaas liep ik ook weer een enorme tegenslag tegemoet…

Maandag startte ik de week meteen met mijn allereerste stagedag bij Hashtag Workmode! Zó leuk! Ik heb geplogd voor op mijn schoolblog, waar je vanaf nu heel veel leuke artikelen kunt verwachten van en over mijn stage! Bekijk alles hier.

Kijk hoe leuk het kantoor is! Binnenkort laat ik jullie meer zien en zal ik ook wat foto’s maken. Het is zó mooi!

We mochten ook weer werken! Deze intens lekkere opwarm maaltijd heeft van mij een dikke 10+ gekregen want man, wat is dit lekker! Echt een aanrader! Hij is hier te koop.

De gehele week heb ik geleerd voor mijn theorie-examen en in het begin van de week ging dat nog niet bepaald soepel… Ik baalde enorm, want ik had wel het idee dat ik alles kende. Toch niet helemaal, dus…

En daar zitten we weer, bij de pedicure! Vorige week vertelde ik jullie dat er iets gedaan moest worden aan een vreemd plekje onder mijn voet, en dus moest ik deze week – na een week in het verband gezeten te hebben – weer terug komen. Ik zal jullie de details besparen, maar uiteindelijk verwees ze me door naar de huisarts!

Aaaah wat een prachtig weertje! Liefde!

Onderweg naar Lelystad voor een rijles! Dit keer kwam het voor mijn instructeur beter uit om vanaf Lelystad te rijden en voor mij was het geen enkel probleem om daar even heen te gaan!

Kijk, dit keer ben ik het níet vergeten om een foto te maken vanuit de auto!

Donderdag was het dan eindelijk zo ver… Mijn tweede theorie-examen. Weer in het oude vertrouwde Zwolle!

Op dit scherm kun je zien wanneer jij aan de beurt bent, en in dit geval was ik bijna aan de beurt! Maar helaas… ook de tweede keer heb ik mijn theorie-examen niet gehaald… Wat verschrikkelijk balen… Maar we geven niet op: 6 september ga ik voor de derde keer en eerlijk: drie keer is scheepsrecht. Toch?

Als kleine ’troost’ en omdat we er zin in hadden gingen mama en ik de stad in. Taart!

We aten wat bij Las Rosas, een restaurant/hotel op de Rodetorenplein wat ik wel kende, maar waar ik nog nooit was geweest. Blijkbaar hebben ze dit apparaatje op de tafels staan, waarbij je dus kunt bellen voor bijvoorbeeld de rekening!

Even Zwolle in! Gezellig!

Bij de HEMA kocht ik deze cijferballonnen die ik vorig jaar met mijn verjaardag ook had gekocht. Want inderdaad: ik ben bijna jarig!

Ook kocht ik dit apparaatje voor oma! Ze had een paar weken terug een iPhone 5 gekregen, en ze zeurde over het feit dat ze – bij het gebruik van haar navigatie op haar mobiel – niks kon zien doordat haar mobiel naast haar op de stoel moest liggen. En dus zocht ik de perfecte oplossing! Ik installeerde het direct voor haar en gaf haar de opdracht om met de navigatie naar huis te rijden om te kijken of ze er aan kan wennen. En inderdaad: ‘Het ging héél goed. Ja!’

Ik heb ze eindelijk gevonden! Via Twitter had ik al een oproepje gedaan naar zulke potjes, en gelukkig vond ik ze in Zwolle! Voor de duidelijkheid: ik neem uit elk land waar ik ben geweest zand mee en wil dit dus ‘sparen’, maar ik kon nooit de potjes/flesjes vinden die ik zocht. Tot nu! En inderdaad: ik heb gelijk 6×6 potjes gekocht. Ik kan weer even vooruit!

En weer aan het werk… Ik kan nu al niet wachten tot het einde van de maand, haha.

Ja, hier zal ik het kort houden. 😉 Ik had een afspraak bij de dokter voor het vervelende plekje en vrijdagochtend om 08:10 uur (!!!) kon ik terecht. Ze stipten het plekje (vul zelf maar in wat het is) aan met stikstof (?!?!) en dat deed ZO veel pijn. De hele dag voelde ik het nog en het was echt een verschrikking, maar hopelijk gaat het nu wel snel weg!

Ook moest ik een afspraak maken voor steunzooltjes! Die droeg ik vroeger heel veel, maar ik heb geen nieuwe meer aangeschaft toen ik uit mijn laatste paar ben gegroeid. Maar eerlijk is eerlijk: ik loop vreselijk scheef en dus móet ik ze hebben.

Snel door naar Dronten om een aantal dingen te regelen, waaronder het ophalen van mijn nieuwe zonnebril op sterkte! Aaaah!

Ook moest ik mijn ID-kaart opnieuw aanvragen bij het gemeentehuis maar helaas kon mijn afspraak niet doorgaan doordat het fotohokje kapot was. Enorm balen, want volgende week loopt mijn ID-kaart af en dus zal ik moeten rondlopen met mijn paspoort totdat ik mijn ID-kaart nu heb. Hm.

Dit is ‘m! Binnenkort komt er een artikel over online met betere foto’s!

Nog even snel mama op het werk helpen met een tekstje!

En bij thuiskomst linea recta door naar rijles!

En na de rijles gelijk eten en door naar het werk! Jeetje, wat een drukke dag, haha. En je ziet het goed: weer die opwarm maaltijd. Ik krijg er geen genoeg van.

Nadat ik de hele week geen tijd heb gehad om te sporten stond ik zaterdag dan toch eindelijk weer in de sportschool. Ik moest wel, want ik ging mijn nieuwe sportschema laten maken!

Nu we het toch over sporten hebben… Bij de Action kocht ik deze twee gewichten voor de opdrachten die ik van mijn fysiotherapeut moet doen. Ze waren maar €2,38, dus super chill om thuis oefeningen mee te doen!

Ook haalde ik meteen nog wat service voor mijn uitzet… Ik bedacht me een beetje laat (na de actie) pas dat ik dit service eigenlijk wel wilde hebben, maar gelukkig kon je het de hele week nog wel kopen in onze Albert Heijn en dus haalde ik nog snel wat schalen!

Liefde voor deze crackers!

Sinds een paar weken heb ik dit rode sjaaltje van de Bershka, en ondanks dat het me een beetje doet denken aan mijn Albert Heijn sjaaltje (oeps) vind ik hem súper leuk! En hoewel dit nu echt een trend is zie ik er nog niet zo heel veel van in het straatbeeld. Wat vinden jullie? Go or no go?

Ik had 30 mini-square foto’s besteld bij HEMA voor mijn happy journal van de vakantie in Kroatië en die had ik opgehaald! Zó ontzettend leuk om te zien, alle foto’s!

We gooien er even een vrolijke selfie met mijn bril doorheen, gewoon omdat het kan!

Volgende week ben ik jarig (YES!) en ga ik weer twee dagen stage lopen! Hoe ziet jullie week er uit? Geniet van je zondag! X

Share:

5 Reacties

 1. 27 augustus 2017 / 20:21

  Zo leuk je stage! Hoop dat je nog met veel plezier daar heen blijft gaan 😀

  • Larissa
   Auteur
   31 augustus 2017 / 11:45

   Lief! <3

 2. 28 augustus 2017 / 11:24

  Wat veel leuke foto’s! Dat sjaaltje staat je erg tof, ik zie dat sommige mensen het ook in hun haar dragen. Wat heb je trouwens een mooie blog – ik ben hier voor het eerst, ik ben je gaan volgen!

  • Larissa
   Auteur
   31 augustus 2017 / 11:45

   Wat een lieve reactie, Anna! Heel erg bedankt! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.