My week in Pictures #99 | Jarig, stage en een dipje

Hoi allemaal! Dat hadden we niet gedacht: dat die zon zich nog even liet en laat zien deze week! Deze week vierde ik mijn verjaardag twee keer, had ik rijles, liet ik mijn gezicht even zien op stage en heb ik een klein dipje.

Deze foto is van vorige week zondag, maar ik wil hem toch nog even delen! Ik ging uit eten samen met Jarno, zijn ouders, broertje en opa en oma. Ontzettend gezellig en mega lekker!

Maandag in de trein kwam ik spontaan Femke tegen, die onderweg was naar Schiphol! Zo toevallig!

Kijk hoe leuk deze deurmat is op kantoor! Zo schattig.

Lovely Amsterdam <3.

En we stapten weer in de auto! Deze rijles ging ontzettend goed en relaxt, ondanks de regen waar ik voor het eerst in moest rijden.

Dit waren alle voorspellingen op dinsdag, oei… Dat beloofde niet veel goeds voor mijn verjaardag.

Ook mocht ik deze week 17 kaarsjes uitblazen! Yay! Dit was dus de eerste keer in zeventien jaar dat het regende op mijn verjaardag, waar ik best van baalde. Ik vierde het samen met familie!

En ook liet ik mijn gezicht weer even zien in de sportschool! 🙂 De dag na mijn verjaardag, hè. Wie doet me na?

Donderdag vierde ik mijn verjaardag voor vrienden en vriendinnen. Deze foto maakte mijn moeder, terwijl we aan het eten waren. Ik heb zelf geen foto’s gemaakt (waar ik ook totaal geen behoefte aan had) en dus moeten jullie het doen met deze (waarbij Lizzy mij heel schattig knuffelt) en de volgende…

Groepsfoto! Alleen Dionne, die net hiervoor naar huis was gegaan, staat er niet op. En Cassedey was ’s middags op visite geweest, dus ook zij staat niet op de foto! Lieve mensen. <3

Vrijdag moest ik pasfoto’s laten maken voor de aanvraag van mijn nieuwe ID-kaart, die deze week afliep. Gelukkig deed het fotohokje het weer (die was vorige week kapot) en hoef ik niet heel lang meer te wachten op een identiteitsbewijs.

Na mijn verjaardag kwam ik in een soort dipje terecht. Ik was ontzettend moe, en met moe bedoel ik dat ik lichamelijk helemaal op was nadat ik een half uurtje ben gaan tekenen. Ik heb vrijdag dan ook de hele middag in bed gelegen en zaterdag ook. Zaterdagavond moest ik werken en dus sleepte ik mezelf uit bed, waarna ik wel weer wat meer energie had. Maar nu, zondag, is er niet veel meer van die energie overgebleven. Ik voel me heel ‘futloos’, uitgeput en ronduit moe. Bah, bah, bah. Ik haat dit.

De komende week wordt hopelijk een stukje beter! Morgen ga ik met mijn stage iets doen waar ik mega excited over ben, dus ik ga proberen er veel foto’s van te maken voor een aparte blogpost! Geniet van je zondag! X 

Share:

2 Reacties

 1. 4 september 2017 / 07:08

  Aah echt naar dat je je bday niet helemaal 100% top vond.. Lekker rustig aan doen!

  • Larissa
   Auteur
   5 september 2017 / 10:36

   Klopt, maar otherwise was ik wel heel blij dat er zo veel lieve mensen naar mijn verjaardag komen en vond ik dat deel wel enorm gezellig. Just a personal thing, denk ik. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.