My week in Pictures XL #103 | OFFICIEEL ZELFSTANDIG ONDERNEMER!

Hi lieve allemaal, daar ben ik weer! Ik ga proberen de weekoverzichten weer op te pakken (yes!), en dus deel ik vandaag een aantal foto’s die ik in de afgelopen twee weken heb gemaakt met jullie. Ik deed onwijs veel leuke, gave dingen, dus kijken jullie mee?

Twee weken geleden op zondagavond ging ik langs Lizzy om bij te kletsen en heel-veel popcorn te eten. Lekker!

De maandagavond besloot ik samen met twee vriendinnen na werk nog wat te drinken in de achtertuin. Onwijs gezellig! We gaan dit nu vaker doen op de maandagavond… 🙂

Ook had ik een onwijs gezellige dag samen met Esther! We gingen naar de bioscoop, maar voorafgaand aten we patat bij het Schwols Friethuys en aten we als toetje ijs bij Saluté (beste ijs van Nederland!). Zo-lekker dit allemaal!

Omdat we tussen het eten en de bioscoop door nog wat tijd over hadden, besloten we even te relaxen op het stadsstrand in Zwolle. Het was onwijs lekker weer (zelfs ’s avonds nog) en dus was dat helemaal geen probleem.

We gingen naar de film I Feel Pretty: een hele leuke feel-good film die ik zeker aanraad! Wie van jullie heeft ‘m al gezien?

Sapjes zijn zó lekker op deze zomerse dagen! Pffff.

Rechts zie je mijn dertiende (!) kookboek. Ik krijg ze steeds van de Vriendenloterij, haha. Zo leuk!

Aaaah, NS, waarom nou weer? Op een dag dat ik moest werken – en dus snel naar huis moest – hadden we een flinke storing met de trein, stonden we in the middle of nowhere stil en bleek de airco stuk te zijn. Sidenote: het was gevoelsmatig zo’n dertig graden. Shit. Uiteindelijk kwam ik te laat op werk, maar vond mijn leidinggevende dat helemaal niet erg omdat er per toeval iemand extra was, en dus kwam alles alsnog goed!

Op een donderdag reisde ik samen met m’n moeder af naar Amsterdam, voor een afspraak waar ik op mijn blog nog even niks over wil zeggen. Iets spannends en leuks tegelijk.

Omdat we de dag toch al ‘verspild’ hadden en niet meer naar school/werk konden door de reistijd, reisden we door naar Almere waar ik een volgende afspraak had. Daarover zo meer, maar eerst: lunchen! Dit was bij een hele hippe lunchtent, net onder het station. Volgens mij is ‘ie nieuw, want hij is heel tof en het was me nog nooit opgevallen. Heel tof!

AAAAAAAAH. Even gillen, hoor. Ik ben namelijk officieel zelfstandig ondernemer! WHAT?! Jep, serieuze business nu. Lijkt het jullie leuk als ik hier een apart artikel over schrijf met meer uitleg?

Bij de Etos kocht ik deze reinigingsmiddelen van Dr. van der Hoog. Ik leerde in een vlog van Sanny (Sanny zoekt Geluk) dat alleen je gezicht reinigen met een washandje en water niet genoeg is, en omdat mijn huid best onrustig en gevoelig is besloot ik wat reinigingsspullen aan te schaffen. Omdat ik Dr. van der Hoog altijd heel goed heb gevonden en het erg fijn vind, besloot ik deze te proberen. Tot nog toe nog even wennen, maar het lijkt wel te werken. Binnenkort een betere review. 😉

Sinds ik enorm veel stress heb en een drukke planning heb, merk ik dat ik enorm veel waarde hecht aan rust en me-time momenten. Ik leer steeds beter wat mijn eigen grenzen zijn, en ging dus even wandelen over het strand vorige week. Heerlijk!

Wat ik ook leer nu ik ouder word, is dat familie onwijs belangrijk is. Omdat mijn overgroot oma steeds meer achteruit gaat, probeer ik extra veel tijd met haar te besteden. Voor haar verjaardag gaf ik haar als cadeau dat we samen gingen wandelen, shoppen en lunchen in de stad. Blij dat ze was! Voordat we vertrokken moesten de banden van de rolstoel even opgepompt worden, en de medewerker die dit deed verdient echt een dikke pluim. Wat hebben we gelachen, bij dat blaas-automaat. Geweldig, haha. Het was een onwijs fijne middag, en zowel oma als ik hebben genoten. Gezegend. <3

Hier nog een foto van de lunch die we hadden. Lekker simpel bij de HEMA, maar oma waardeert dat des te meer. Gelukkig maar!

En een spiegelselfie, want deze blouse kocht ik in Amsterdam voor maar €3,50 bij de H&M! Score!

In het kader van: meer rust nemen want je gaat bijna ten onder, heb ik afgelopen week een middag en avond gespendeerd in de tuin en ik ben in een heel lange tijd nog nooit zó relaxed en zen geweest. M’n hoofd was écht even leeg, ik heb tijd gehad om te lezen (long time ago) en ja: die wijn was ook niet verkeerd. ’s Avonds kwam vriendinnetje Merel ook nog even wijn drinken in de tuin. Ik geniet zó van deze zomeravonden, en moet m’n rust echt vaker pakken want dit was top. Nu alleen nog wat vaker beseffen dat ik rust nodig heb, haha. Oeps.

Het geheime project waar ik het een tijdje geleden over had heeft iets te maken met deze foto, namelijk: de groothandel van HK Living. Wij wonen in de gemeente Dronten, en per toeval staat deze groothandel hier ook sinds een paar jaar. Sinds ze in Dronten gevestigd zijn, houden ze eens per jaar een extreem grote uitverkoop voor particulieren. En natuurlijk moesten wij daar ook heen, want het is 1) handig voor ons geheime project (over een paar weken meer!) en 2) natuurlijk heel leuk voor in huis.

We hadden flink geshopt en er was dan ook een hele buit binnen gehaald. Voor op mijn kamer haalden we dit mooie, gekleurde kleed. Hoe tof is ‘ie?!

Nadat we bij de groothandel waren geweest besloten we ons lange to-do lijstje af te werken in het centrum. Bankrekeningen openen, spullen voor het huishouden halen, brillen recht laten zetten (en kijken voor nieuwe brillen op sterkte), boodschappen doen, spullen terugbrengen, spullen ophalen en noem maar op. Een flinke planning.

Als snelle lunch haalden we wat bij de HEMA, en ik probeerde voor het eerst dit vegetarische saucijzenbroodje. Ik hoorde er al mega veel goede verhalen over en sta de laatste tijd iets meer stil bij vlees eten/vegetarisch eten etc., en dus leek het me leuk deze eens te proberen. En eerlijk? Dit is MEGA lekker. Even een korte review voor jullie: 1) het smaakt precies het zelfde (lekkerder zelfs nog) dan een normaal saucijzenbroodje, hij is 2) even goedkoop als een normale en 3) vegetarisch en dus beter! Dikke vette aanrader.

Ik had een good-hair-day, dus dat moest even vastgelegd worden. Ik draag hier een blouse van de C&A!

Zaterdagavond at ik een overheerlijke risotto bij het restaurant bij ons in het dorp. Heerlijk, weer een keertje uit eten. Enorm genoten!

Wat gaan jullie de komende week doen? Ik ga proberen weer meer foto’s te maken, zodat ik het weekverslag weer op kan gaan pakken. Zal wel weer even wennen worden… Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.