My week in Pictures XXL 116 & 117

Hi lieverds! Vorige week heb ik geen weekoverzicht geplaatst omdat ik voornamelijk ziek thuis op de bank zat en dus maar twee foto’s had gemaakt, dus daarom heb ik ze samengevoegd met deze week. Gisteren was ik naar de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE (en dat was gááf). Daarnaast hadden we een klassenuitje op de grachten van Zwolle, at ik heel veel ijs en begon mijn school weer! Kijken jullie mee?

In de week waarin ik ziek werd had ik op dinsdagavond een teamfoto op m’n werk waarvoor we eventjes moesten poseren. Ik heb nog geen idee hoe de foto er uitziet, dus ik ben heel benieuwd…

Wie ziek is moet rusten… En dat heb ik dus ook wel een klein beetje gedaan. Ik kocht de nieuwe LINDA.meiden en mijn hemel: wat een foto’s van Jorik met zijn vriendin. Verliefd.

Week twee: maandagochtend 08:00 uur. Eerste schooldag. Staan in de trein. Goeiemorgen. *cries*

Van staan in de trein naar staan in de bus. Voor wie in Zwolle studeert en/of woont zal het begrip ‘Bus 8’ en ‘Deltionbus’ wellicht herkennen, voor wie niet: extreme drukte. Dit is de situatie elke ochtend. Hier zijn ongeveer vier (minimaal) bussen voor nodig, maar Syntus stuurt er maar één. Gezellig, vind je niet? En dan heb ik het nog niet over het aantal minuten wat ik elke dag te laat in de les aankom… Blijven lachen!

Om twee uur vertrokken we, gedeeltelijk in auto’s en gedeeltelijk met de bus, richting de stad voor ons klassenuitje!

Op de boot met Jesse!

Links: Cassedey, rechts: Jesse.

Cassedey en ik hadden samen een rondvaart geregeld voor de gehele klas omdat we van mening waren dat onze school er te weinig aan doet. We huurden van ons budget drie boten en regelden alles. En… Het ging goed, alles was goed geregeld en het was gezellig!

Na de rondvaart hadden we nog wat budget over (say no more!) en dus haalden we voor iedereen ijs. Heerlijk, zo het schooljaar beginnen!

Op dinsdag kon ik met Jesse meerijden naar school. Dit is wel lekkerder wakker worden dan in een overvolle trein en bus, hoor.

Op de terugweg reden we langs de McDonald’s. Fooooood.

Dit was mijn outfit van die dag. Daar was ik ’s ochtends nog niet zo tevreden over, maar toen ik ’s middags in de spiegel keek zag het er toch best leuk uit. En daarom besloot ik…

… naar buiten te gaan en er foto’s van te maken! Komende week hier te zien! 🙂

Dinsdagavond ging ik voor het eerst sinds een hele lange tijd weer naar een lesje yoga. Dat is zo nu en dan best eens lekker om te doen.

Om maar meteen goed in het ritme te blijven, was ik ook woensdagavond in de sportschool te vinden. Dit keer om te fitnessen, wat ik sinds een week of twee weer doe. Heerlijk, vind ik dat.

Donderdag hadden we een creatieve ochtend: voor een nieuw project moesten we een moodboard maken. Blijer kun je mij niet maken. Verplicht creatief zijn en je gedachten wegzetten. Volgens mij heb ik bijna de hele ochtend geen woord gezegd, haha. Gezegend.

Ik probeer dit routine aan te houden, haha. Vrijdagochtend stond ik opnieuw in de sportschool! Gaat lekker, dit.

Vrijdag kwam ik er op werk achter dat mijn camera helemaal scheef is getrokken… Heeft iemand enig idee hoe dit kan? De lens draait nog heel moeizaam uit. Verder doet ‘ie het nog wel…

Voor de Instagram van de winkel waar ik werk maakten we weer wat foto’s.

Dit pak! Kijk hoe mooi dit is! Deze hebben we nu in de winkel hangen en ik wil ‘m ontzettend graag hebben. Het is paars tijgerprint, voor als je het niet goed kunt zien.

Lekker eten op werk! Het werd zelfs gebracht, haha. Zo luxe!

Gistermiddag was ik vergeten te lunchen, en dus haalde ik snel een croissant op het station in Zwolle. De Vliegende Vrienden stond namelijk op de planning!

Ik moest nog wat terugbrengen in Zwolle en dus liepen we meteen even door de stad heen en maakten we wat foto’s. Deze zijn gemaakt met een nieuwe app die Lizzy en ik onwijs gaaf vinden. Dit zijn echt toffe foto’s!

Ook even uitproberen op de straat, haha. Zo leuk, dit!

Outfit of the day! Ik droeg mijn roze/rode blouseje van H&M en een simpele jeans (want: festivals). De schoenen die ik draag heb ik op een stuk of 8 festivals gedragen en nooit schoongemaakt. Bierschoenen, dus. Einde bericht.

Met Lizzy! <3

Bier, bier, bier! Haha, grapje. Maar het is natuurlijk wel vanzelfsprekend, op een festival wat Amstel LIVE in de naam heeft, dat je wat bier drinkt. Toch?

Munten halen!

No words needed. Festivalletje, goede muziek, goed weer, lekker feestje. Helemaal top.

Shotjes!

Kijk hoe groot de mainstage is!

Vlak voordat we naar het festival gingen haalden we nog een ijsje en op het festival zelf at ik patat als avondeten! Lizzy haalde een Turkse pizza.

Vandaag heb ik, mede door het festival van gisteren ;-), even rustig aan gedaan en morgen begint school weer! Komende week wordt ook ontzettend leuk en ik heb er nu al mega veel zin in. Wat gaan jullie volgende week doen? Liefs! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.