My week in pictures XXL – 158 & 159

Hey hallo, daar was ik weer, met een knaller van een weekoverzicht! Vorige week lukte het niet er een te schrijven, dus deze week krijgen jullie een dubbele editie! 😉 En laat dat nou net zijn waar we tijd voor hebben, met deze zomerse dagen. Benieuwd naar de afgelopen twee weken? Lees dan snel verder!

We beginnen bij donderdag 11 juli: mijn diploma uitreiking! Voordat we richting school gaan, eten we gezellig wat bij de Plataan in Zwolle: een aanrader voor lekkere, goedkope pizza’s en een gezellig restaurant. Aanrader!

Dan de diploma-uitreiking: deze was vooral heel gezellig met iedereen! En natuurlijk moest ik weer 100 foto’s hebben met alles en iedereen, haha.

Het is officieel vakantie! En die benut ik ook lekker. Ik heb heel wat Netflix-series gekeken, maar wandelde ook een stevig rondje. Dat probeer ik wat vaker te doen, al helemaal met dit mooie weer, omdat ik het echt heel lekker vind even in de bossen te zijn en daarna terug te komen. Dan zit ik weer vol inspiratie en kan ik er weer even tegenaan.

Omdat ik nog heel veel Yara-vlogs te bekijken had, deed ik dat tijdens het opvouwen van de was, haha. Inmiddels heb ik alle Youtube-video’s die ik nog moest kijken afgekeken, maar nu ben ik bezig met het uitspelen van Netflix en Videoland.

Anddd aanschouw: mijn nieuwe dekbedovertrek! Ik heb er al verschillende meningen over gehoord (haha), maar ik vind dit dekbedovertrek dus echt onwijs mooi! Ik scoorde ‘m voor €17,50 en het is een topper van een ding. Slaapt heerlijk. Helemaal blij mee.

Dan zitten we op vorige week maandag, de dag waarop ik al vroeg uit de veren was en naar het station reed. Ik sprak namelijk af met Ilse om een dagje naar Amsterdam te gaan! Zo gezellig. We lunchten bij STACH: méga lekkere broodjes.

Natúúrlijk moesten er ook weer de nodige foto’s gemaakt worden. Ik droeg, omdat het nog best frisjes was, mijn favoriete trui. Hier lééf ik in, hoor, jongens.

Altijd onwijs veel liefde voor deze stad, de panden, de trappetjes, de grachten, alles. Ik ben zo vrolijk als ik door deze stad heen loop.

Deze foto links maakte ik nog bij STACH, waar de meringue-bollen er altijd ontzettend mooi en goed uit zien. Ik heb het zelf niet zo op meringue, maar vind het af en toe wel lekker.

Terug in een overvolle tram: we hadden geen zin om naar het station te lopen dus pakten in onze laatste week van de gratis OV lekker een gratis trammetje. 😉 Joe!

Zoals ik al zei, deed ik niet zo heel erg veel deze paar weken. Zo bakte ik ook brownies. Doe ik normaal nooit. Maar ineens had ik daar zin in. Hahaha. Ze waren wel enorm lekker!

Wat ik wél heel veel doe deze weken is koffie’tjes. Koffie hier, koffie daar, drankje hier, drankje daar. Ik krijg onwijs veel energie van ‘koffie’tjes doen’, oftewel: óf gezellig bijkletsen met iemand, óf een meeting vol inspiratie. Van beide word ik enorm blij, ik ga altijd met een voldaan gevoel weg en ik krijg er weer bakken energie en inspiratie van. En dus besloot ik dat het helemaal niet erg was dat wat vaker te doen.

Ik begon me de laatste week wel wat verkouden te voelen, en op het moment dat ik merk dat ik ‘een klein beetje ziekjes’ wordt, gooi ik mezelf altijd he-le-maal drastisch vol met sapjes, fruit en groenten. Dat doe ik dan altijd heel goed, want meestal zet het ‘ziek zijn’ niet door. Ik heb me wel eens laten vertellen dat juist dát niet goed is, want zo blijven die zieke bacteriën (of het griepje) in je lichaam. En het moet er toch een keer uit. Dus ik gaf er maar even aan toe: verkouden! Maar een paar fruitsapjes laten me dan altijd wel een stuk lekkerder voelen, dus die kocht ik massaal in. Deze twee zijn MEGA lekker!

Wat zei ik je? Cappuccino, cappuccino en nog eens cappuccino. En dat dan meestal bij THUIS eten & wonen, want inmiddels kan ik daar oprecht ‘eten en wonen’, haha. Volgens mij is het een win-win situatie. Dit keer was ik met Esther, gezellig even bijpraten. We hadden de avond daarvoor halsoverkop, mega onverwachts, een tripje naar Luik geboekt voor midden augustus. In de bibliotheek vond ik dit informatie-boekje over de Ardennen, waar Luik (blijkbaar) in ligt. Toen we keken bij de top-5 hotels van Luik, stond het hotel wat wij geboekt hadden op nummer 1! Hoe leuk is dat? Deze namen we mee voor leuke tips in de stad! Nu al onwijs veel zin in.

Eenmaal thuis was het tijd om de koffer te pakken, want de avond daarvoor had ik nóg iets geboekt: een mini-last-minute naar een hotel in Amersfoort! Even een nachtje weg. Lekker!

We verbleven in Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort: hier was ik vorig jaar oktober ook al eens geweest en het beviel ontzettend goed. We kregen destijds een gratis upgrade naar de luxe kamer met balkon en bad, en wilden diezelfde kamer dit keer weer. Je zit midden in de bossen, in een oase van rust, en het hotel is ontzettend goed. Het personeel vriendelijk, het eten lekker. Echt helemaal prima. Links is ons uitzicht vanaf de hotelkamer, en rechts is een terrasje aan de buitenkant van het hotel.

’s Avonds aten we dan ook weer in het hotel: we wisten dat het hier lekker en goed was. Ik bestelde de pasta bolognese: mijn favoriet!

De dag daarna gingen we naar Loods5. Onze afspraak in Utrecht had afgezegd, en dit stond op de planning voor de zondag, maar werd nu verplaatst naar de zaterdag. Helemaal prima! Ik was nog nooit bij Loods5 geweest, maar wat is het hier léuk! Ik wist dat helemaal niet! We kwamen hier vooral voor het opdoen van inspiratie voor onze webwinkel, maar natuurlijk nam ik ook wat kleine stationery dingen mee.

Ik werd mega geïnspireerd door alle mooie hoeken van elke winkel en kreeg het vooral heel warm van het hoekje op de linkerfoto. Dit is toch té leuk?

Omdat het buiten met gigantische bakken uit de lucht kwam, bleven we even wat hangen en deden we het rustig aan met rondlopen. We aten een tosti in het restaurant als lunch.

Na ons bezoekje aan Loods5 reden we door naar Nieuwegein, waar we even over City Plaza heen gingen met mijn tante en nicht. We aten eerst ijs bij de Jamin (lekkerrrr!) en kwamen later terecht in de pashokjes van de MANGO. Alle items die je ziet hangen heb ik gehouden!

’s Avonds gingen we lekker uit eten bij een onwijs goed restaurant in Vianen. Wij waren hier zelf nog nooit geweest, maar mijn neef had het een tijdje terug uitgeprobeerd en was helemaal enthousiast over het eten en dus besloten wij er ook naartoe te gaan. En daar was niks aan gelogen: erg lekker eten en super mooi restaurant!

In de avond koelde het buiten wat af, maar niet voor ons, want wij doken de extreem hete hot-tub in. Het duurde even voor ik erin durfde (haha), want het bad was eerst rond de 45 graden en dat was héét, maar rond de 41 graden kwam ik er ook bij zitten. En het is echt mega lekker, terwijl het gaat schemeren, om in een warm bad te zitten!

Zondags hadden we wat tijd over omdat we de planning hadden aangepast, dus ik las de JAN en chillde ‘m even flink in de rust tussen de weilanden. Even later kwam deze schaal naar buiten: halloooo! Zo lekker.

Aan het eind van de middag brachten we nog een bezoekje aan het tuincentrum en kwam ik dit méga schattige tipi-tentje tegen voor een kat. Ja, deze moest ik natuurlijk eigenlijk meenemen. Maar hij was vrij prijzig, dus ik heb ‘m laten staan. Maar jongens! Zo cute.

Mijn nicht werkt in een bloemenwinkel en had gehoord dat gerbera’s mijn favoriete bloemen zijn. Toen ze thuis kwam van haar werk, had ze voor mij deze onwijs grote gerbera’s meegenomen, haha, hoe lief! En ze zijn echt super mooi. Ze staan nu hier op tafel tegen me aan te staren terwijl ik dit typ.

Hoe houden jullie je hoofd koel tijdens deze hittegolf? Ik werk al twee dagen lang in m’n bikini en loop daar ook de hele dag in. Ik draag alleen kleding als ik de deur uit ga, maar dat is dan ook puur uit principe, haha. Mán. Maar, ik klaag niet. Ik vind het namelijk best lekker, die warmte. Als je de verkoeling af en toe maar op kunt zoeken valt het best mee. Vandaag is mijn oma jarig, dus dat gaan we gezellig vieren met de familie en wat vrienden van oma. Fijn weekend! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.