My week in Pictures XXL #89 & #90 | Stagegesprek, uit eten met vriendje en naar de rechtbank

Hoi allemaal! Daar ben ik dan: een week en een dag te laat, maar beter laat dan nooit! Vandaag deel ik de gebeurtenissen van de afgelopen twee weken, en dat zijn er een hele hoop! Benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

Doordat ik vorige week bijna de gehele week ziek was, vond ik het niet leuk om vorige week zondag een weekoverzicht te plaatsen. Heel veel viel er toch niet te vertellen, want ik heb niet veel gedaan. Daarom voeg ik hem bij de afgelopen week in! 

Zondagavond, Vaderdag, at ik bij mijn vriendje. Zijn opa en oma waren op bezoek en omdat ik al een tijdje niet was geweest kwam ik gezellig mee eten.

Ik at samen met mijn tante, nicht, oma en moeder bij Hans en Grietje. Dat wordt nu wel een gewoonte, haha. Een paar weken terug ben ik er ook al geweest samen met Jarno, en nu ging ik er weer opnieuw heen! Ik neem al-tijd de spek pannenkoek en nooit iets anders. Mega lekker!

Omdat ik ziek thuis was en toch iets nuttigs wilde doen ben ik bezig gegaan met het leren van mijn autotheorie. Wat een drama is dat, zeg. Haha. Ik zak continu, maar het gaat wel steeds iets beter (gelukkig maar!). Binnenkort komt hier nog een artikel over online.

Ik ging schilderen met waterverf, omdat ik daar echt een enorme liefde voor heb en het altijd leuk vind om te doen. Het was mooi weer en wat kun je nou beter doen als je ziek bent dan creatief verven? Love it. Overigens: vinden jullie ook dat de tweede tekening op een vrouw met een knotje in lijkt? Dat was namelijk helemaal niet de bedoeling, maar toen ik er later naar keek vond ik het er enorm op lijken.

YAY! Ik kreeg eindelijk met de pre-order het boek van Emilie en Martje binnen! Ontzettend leuk boek!

Ik ging in de tuin liggen en heb heel lang gelezen in het boek en een beetje geblogd. Heerlijk, zo in de tuin <3.

Het bewijs dat ik heb gekookt! Ik kan totaal niet koken en heb het ook nog nooit gedaan, maar ik vind dat het er wel eens van mocht komen en dus ga ik nu af en toe m’n moeder helpen met koken. Eerlijk is eerlijk: het ging best goed en het resultaat was lekker.

Zodra je ziek bent ga je ineens allerlei dingen doen die je normaal niet doet, merk ik. 😉 Hier ging ik maar eens bakken. Ik zei ’s ochtends om 08:00 uur tegen m’n moeder dat ik zin had om te bakken, en ’s middags kwam ze thuis met bakmix. Zo lief <3.

Samen met Esther ging ik een stukje wandelen en gaven we de dieren wat brood. Ik had Esther al enorm lang niet meer gezien en doordat we zo veel hebben gepraat hebben we ook totaal geen foto’s samen gemaakt. Het was heel erg gezellig!

’s Avonds at Esther mee en had mama wraps gemaakt: my FAVE!

Zondags kwamen mijn broers, en ook hier ben ik vergeten foto’s te maken. Volgende keer maar wel even doen, haha ;). De enige foto die ik maakte was deze van het bierflesje. Mijn broer had deze gevonden in de winkel en kon hem voorheen nergens vinden, maar vind hem erg lekker. Ik maakte er een foto van omdat ik hem ook wel lekker vond!

Toen ik ’s avonds bij oma thuis kwam en de deur open deed zag ik dit als eerste <3. Zo lief!

Maandag was het tijd om naar Amsterdam toe te gaan, maar omdat dat weekend Defqon had plaatsgevonden had ik daar behoorlijk veel last van op maandag. De treinen zaten barstens vol met tassen, stinkende feestgangers en speakers met hardstyle, haha.

Ik was in Amsterdam voor een stagegesprek! Normaal ga ik richting de Dam, maar dit keer moest ik naar de andere kant van Amsterdam en die had ik nog nooit gezien. Best leuk om daar eens doorheen te lopen!

Veel dieren in dit weekoverzicht! Ik wilde op mijn laptop op de bank gaan werken, maar dat vonden deze twee niet goed. Toen ik ging zitten had ik binnen no-time deze twee aapjes op m’n schoot en dan kan ik ze er ook niet echt meer van af duwen, hè. Jullie winnen.

Ik besloot, ondanks hoe ik me voelde, toch maar even naar de sportschool te gaan en achteraf deed me dat heel erg goed! Even actief bezig zijn en niet alleen maar thuis liggen.

Op woensdag maakte ik deze selfie in de spiegel, met mijn nieuwe blouse aan. Ik erger me op foto’s altijd aan die potjes op het plankje bij de spiegel, haha. Hebben jullie dat ook?

Ik moest die dag voor school naar de rechtbank toe! Dit is voor de rechtbank in Zwolle, waar we moesten wachten op de rest van de klas.

In de rechtbank mag je (uiteraard) geen foto’s maken, dus ik maakte voor de vorm alleen deze foto van het schrift wat ik mee had. We gingen daar met de gehele klas heen om wat zaken bij te wonen, waar we uiteindelijk een rechtbankverslag over moeten schrijven. We hebben ontzettend interessante zaken bij mogen wonen! Uiteindelijk bleef ik samen met twee klasgenootjes nog iets langer dan de rest van de klas omdat we een bepaalde zaak nog graag wilden zien, maar na ruim vijf uur zitten was ik er toch echt wel klaar mee en ging ik terug naar school.

Mijn urenwerkje kon ik donderdag ook ein-de-lijk inleveren! Dit is voor Nederlands, en zijn we het hele jaar mee bezig geweest. Ik vond het best leuk om te doen, maar het kostte me gewoon heel veel tijd om alles netjes in elkaar te zetten. Ik wilde alles mooi en perfect afgerond hebben, maar ik heb het voor de deadline gehaald! Nu nog wachten op feedback…

Normaal heb ik een hekel aan het delen van foto’s waarbij ik een masker op heb, maar voor deze ene keer doe ik het toch. Mijn huid is de laatste weken enorm onrustig – waarschijnlijk omdat ik ziek ben/was – en dus vond ik het wel even tijd voor een masker om alles te reinigen.

Die avond had ik ook een power meeting met een commissielid van de Meerpaaldagen omdat er deze avond een hele grote en belangrijke deadline behaald moest worden. Het was nog een enorme klus, maar na 3,5 uur waren we toch eindelijk klaar en hebben we alles op tijd naar de opdrachtgever gestuurd! Pfoe, weer een enorme last van m’n schouders. Dat was een enorme klus.

Vrijdagochtend ging ik met Niels mee op de scooter naar het station. Lekker snel, zou je denken…

Helaas: de scooter viel uit en dus moesten we het laatste stukje lopen!

Doordat we moesten lopen hadden we de trein gemist, maar dat was niet erg want het was heel erg gezellig, en achteraf bleek dat ik in de les niks had gemist doordat ze later begonnen (iets met koffie knoeien over blouses heen). Het was ook totaal niet koud, dus helemaal prima.

Ook was ik vrijdag één jaar samen met mijn lieve vriendje. We wilden iets origineels gaan doen (ik had bedacht dat we naar het strand van Scheveningen gingen om pizza’s te eten), maar omdat het weer totaal niet mee zat zijn we toch maar cliché uit eten geweest.

Ik had een quattro stagioni en Jarno koos voor een quattro formaggi. De pizza was lekker, maar volgende keer kies ik toch weer iets anders! Overigens aten we bij het restaurant La Terra Italiana in Zwolle: een gezellige plek en zeker een aanrader!

Van Jarno kreeg ik ’s avonds dit nog. Zo lief <3.

Toen ik een uurtje dacht te gaan wandelen, kwam ik ineens dit tegen. Nadat er twintig konijnen weg waren gerend, verbaasde ik mij erover dat dit konijntje niet voor me gevlucht was. Dat kon niet kloppen, en dus kwam ik steeds iets dichterbij. Uiteindelijk wilde hij toch voor mij vluchten, maar dat lukte hem niet en eindigde hij spartelend en rollend in de bosjes. Enorm zielig, en dus belde ik mijn moeder en stuurde ik er een tweet uit. Wat moet je in dit geval doen?

Ik had de dierenambulance gebeld die er gelukkig vrij snel aan kwam. Het kan dan wel een wild dier zijn, maar als er een kans is dat je ‘m daarmee kan redden doe je dat.

Deze foto maakte ik toen ik hem mee had genomen, en niet schrikken van de foto, want het beestje leeft hier nog. Het bleek uiteindelijk een baby haas te zijn (zo lief!), en hij was behoorlijk gewond. De dierenambulance heeft hem naar de dierenarts gebracht, en later op de avond kreeg ik te horen dat het beestje was overleden aan een gebroken nekje. Zo-ontzettend-zielig… Ik kreeg ook nog een foto van de dierenambulance (heel tof!) van toen hij overleden was. Die foto deel ik niet met jullie aangezien dat er niet heel vrolijk uit ziet, maar ik ben blij dat ze in elk geval hun best hebben gedaan om ‘m te redden. Wat ik er van heb geleerd? Hoe je het verschil tussen een konijn en een haas kunt zien en dat ze niet altijd hoeven te bijten. ;).

Jongens… How did this happen? We wilden simpelweg koffie drinken, en nadat er allemaal stoom uit de Senseo kwam ontplofte het koffiepadje wat er in zat. Hoe dan?!

Aaaah ik vind dit zo leuk!!! Ik hielp met het afbreken van een tent, en aangezien die een tijdje heeft gestaan komen er allemaal beestjes onder vandaan. Ik vind het zo fascinerend en leuk om te zien hoe zulk soort beestjes leven onder de grond en hoe ze dat allemaal doen. Ik word maar boswachter, denk ik. 🙂

Hebben jullie al (bijna) vakantie? Geniet in elk geval van je week en probeer van de paar kleine zonnestraaltjes te genieten! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.