My week in Pictures XXL deel 2 – Terug naar NL en Meerpaaldagen 2017

Hoi allemaal! Daar zijn we dan, met deel twee! Afgelopen maandag deelde ik het eerste deel van de afgelopen drie weken, en vandaag het laatste deel! Zo kwam ik terug in Nederland en hielp ik voor het tweede jaar mee met de Meerpaaldagen!

Dinsdagochtend stonden Jarno en ik al vroeg op het vliegveld in Ljubljana om terug te gaan naar Amsterdam! Ik had er zin in om weer te vliegen!

We vlogen met Transavia! Gelukkig was het maar anderhalf uur vliegen, dus heerlijk kort!

Jarno had nog nooit in zijn leven gevlogen, dus dit was zijn eerste keer. Ik vond het zo leuk dat ik hem voor de eerste keer mee mocht nemen! Voordat de vraag komt: ja, hij vond het leuk!

We hadden allebei één handbagage mee, maar zoals ik al had verwacht moest mijn trolley wegens ruimtegebrek het ruim in en dus stonden we op Schiphol ontzettend lang te wachten op mijn koffer. Omdat er drie vluchten tegelijkertijd op deze band werden uitgeladen duurde het super lang voordat mijn koffer tevoorschijn kwam, maar het is allemaal goed gekomen!

Terug in Nederland! Het is gelijk te zien. Bah, die regen.

Ha, in mijn vorige weekoverzicht had ik een screenshot gedeeld waarbij ik mijn moeder vroeg deze crackers te kopen omdat ze zo lekker waren. Ik had ze nog nooit op, maar op vakantie at ik ze voor het eerst en ze zijn ZO lekker. Meteen even gehaald in Nederland, dus.

Opeens brak de zon door en dus nam ik even de tijd om in het zonnetje te gaan liggen.

Dinsdagavond, de avond van thuiskomst, ging ik langs bij Esther die was geslaagd voor haar rijbewijs! Ze trakteerde ons op taart en ik had nog een cadeau meegenomen voor haar verjaardag, die ik had gemist omdat ik in Kroatië zat.

Woensdag moest ik voor het eerst naar de fysiotherapeut – een andere dan die ik de afgelopen jaren heb gehad – en toen ik bij de dokter aankwam (waar de fysiotherapeut bij in zit) zag ik dit!

Donderdag begonnen de Meerpaaldagen 2017! Bandje om, CREW shirt aan een gaan! Zin in!

Mijn voornaamste taak op het moment dat de Meerpaaldagen bezig zijn is het bijhouden van het officiële Twitter en Snapchat account van het evenement. Op Twitter kun je ons volgen via @MPDdronten en bovenstaande code kun je scannen voor Snapchat! Leuk, leuk!

Wat er backstage gebeurt zien buitenstaanders vaak niet, maar er wordt dus daadwerkelijk gesport bij ons achter. Met de speaker aan ‘And up 2, 3, 4, and down 2, 3, 4…’ Even vastleggen, dus 😉.

Meerpaaldagen eten! In de Kantiny (de kantine van Tiny, die al 26 jaar de catering regelt) staat elke avond eten klaar voor alle vrijwilligers! Ik at één avond mee en het was lekker!

’s Avonds trad onder andere SPOT! bij ons op, en van te voren had ik Jolien, de zangeres, geïnterviewd. We raakten aan de praat en spraken af elkaar op de Meerpaaldagen backstage even te ontmoeten. Uiteindelijk belandde ik in de kleedkamer en heb ik een uur gekletst met Jolien. Hier keken we een filmpje wat Guus, een ander bandlid, van Jolien had gemaakt toen ze op het podium stonden bij ons. Leuk! Als je dit leest, Jolien: het was gezellig!

De Meerpaaldagen is niet alleen muziek in de avond, maar er is overdag ook een braderie met allerlei activiteiten. Samen met m’n moeder en oma’s loop ik daar altijd even overheen en dan gaan we gelijk wat nodige dingen halen. Nu ik aan het rijlessen ben heb ik een zonnebril op sterkte nodig (want die had ik nog niet) en dus moest deze uitgekozen worden! Hier heb ik drie brillen in m’n hand, en één hiervan is ‘m geworden! Zodra hij af is zal ik hem delen!

Kijk dit leuke sjaaltje wat ik bij de HEMA tegen kwam! Deze sjaaltjes zijn de laatste tijd helemaal in en ik heb laatst een rode gekocht (die ik snel een keer deel met jullie!) maar deze vind ik ook heel gaaf! Ik twijfel er nog steeds aan of ik hem moet kopen, maar eigenlijk wil ik hem heel erg graag kopen…

Op de Meerpaaldagen heb je in de tent twee fotohokjes staan, waar iedereen foto’s kan maken van zichzelf. Annalia en ik testten hem even!

Kijk dit nou! Ik vind het zo bijzonder om dit vanaf de vip-ruimte te mogen zien! Even op de verhoging en uitkijken op de hele tent. Waanzinnig!

Om 00:00 uur was Lizzy jarig (YAY!) en dus sprintte ik even de feesttent in om dit te vieren, zoals elk jaar!

De volgende dag, zaterdag 12 augustus, ben ik naar Lizzy toe geweest om haar verjaardag te vieren. Dit is een standaard regel: vrij vragen op elkaars verjaardag. Meerpaaldagen of geen Meerpaaldagen, eerst naar Lizzy haar verjaardag 😉. We keken met z’n drieën de (horror)film Hush. Redelijk eng maar wel leuk om te kijken!

We aten taart en dronken watermeloen wijn! ’s Avonds gingen we barbecuen bij Lizzy, en daarna ging ik door naar de Meerpaaldagen!

Jody Bernal trad op!

Jens, een vriend van mij, appte ineens dat hij backstage stond en tot mijn grote verbazing bleek het geen grapje te zijn! Hij moest voor zijn werk wat afleveren bij ons en dus mocht hij backstage komen! We zijn even het vip vak in geweest zodat hij het ook een keer van de andere kant mee zou maken. Gezellig!

De band Black Tie Monkey Squad trad zaterdagavond twee keer op. Van te voren had ik Rudy, rechts op de foto, telefonisch geïnterviewd en omdat hij niet kon geloven dat ik zestien jaar was wilde hij mij ontmoeten, en dus zocht ik hem op backstage. Hij omhelsde me en complimenteerde het interview wat ik met hem had gedaan, een paar weken van te voren. Zo bijzonder! Eelco, een fotograaf van de Meerpaaldagen, maakte deze foto snel met zijn mobiel. Tof! Leuk om Rudy en de rest van de band even ontmoet en gesproken te hebben!

Een foto met het hele team! Zowel PR-team als foto- en filmteam! #wijzenishetmotto

Bij de Xenos hebben ze deze boeken blijkbaar ook, en er ging 70% korting vanaf. Vervolgens was er nog een 20% kortingsactie, waardoor ik maar €2,38 hoefde te betalen per kleurboek! Aaaaah! Nu heb ik er dus vijf, dus voorlopig heb ik genoeg om te kleuren!

Afgelopen zondag kwamen de ouders van Jarno terug van de vakantie, en dus kon ik mijn spullen op komen halen. Ik had al deze Milka-repen gekocht, aangezien wij deze – voor zover ik weet – niet standaard in de schappen verkopen.

Nu zijn we weer helemaal bij met de weekoverzichten! Aanstaande zondag ga ik weer verder en zitten we inmiddels op nummer 97! Geniet van je dag! X

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.