My week(end) in pictures 140

Hi allemaal! Pf, zit ik jullie eergisteren te vertellen dat ik overga naar een weekendoverzicht, heb ik toevallig deze week een leuk weekoverzicht voor jullie, haha. Dus hierbij, alsnog een weekoverzicht!

De week begon mega lekker met een zonnetje! Dat veranderde al snel, haha. Ik zat in de auto terug naar huis en dacht: yes, dit is zo chill.

Kijk, daar ga je al met de regen. Dag in, dag uit. Ik was op kantoor en heb een dagje op de bank gewerkt, haha. Ook wel eens lekker.

Boodschappen doen hoort ook bij mijn stage. De Ap zit mega dicht bij kantoor dus dat is wel onwijs chill.

Aaaargh. Dit haat ik dus zo erg. Dan lak je je nagels, zit je expres al helemaal stil, doe je niks, denk je dat ze droog zijn en dan toch… Ugh. Hahaha. Ladies?? Anyone???

Donderdag was ik bij The Self-Made Summit, een event wat Emilie Sobels van Hashtag Workmode georganiseerd heeft. Mega (maar echt: mega!!!) gaaf en leuk om dit mee te maken van dichtbij. Ik mocht de hele dag achter de schermen helpen.

Alles was zo mooi ingericht en bedacht (ik had ook niet anders verwacht). Ohhh, verliefd.

Links zie je mij banjeren door de goodiebags om de laatste goodies toe te voegen. Dit deed ik samen met Daisy en we hebben echt gelachen om onze eigen onhandigheid, haha. We kwamen amper door de honderden goodiebags heen. Oeps.

Rechts zie je mij bij m’n droomauto (ok, naast de Range Rover): een mini. Met het logo van de Summit. Hóe dan?!?! Woooooh!!

Het mocht allemaal dan wel zo leuk zijn, maar vrijdag zat ik gewoon weer vroeg in de trein richting kantoor. 😉 Zie je dit uitklaptafeltje en mijn knie? Het past gewoon niet! Hoe doen mensen dit die nog langer zijn? Het tafeltje kan gewoon niet helemaal uitgeklapt worden.

Het nieuwe nummer van Armin van Buuren en Above & Beyond is een current fave.

Ook reed ik vrijdag met de auto van stage weer even naar de winkels om in te slaan voor… de vrijdagmiddagborrel! Haha, dit was zo leuk en gezellig. De onderburen kwamen ook nog langs en het was echt leuk voor zo’n eerste keer.

Zaterdagmiddag heb ik gezellig met mama in de stad wat gedronken (en gegeten, ohhhhh, verliefd!!!) bij THUIS. Ik vind dat tegenwoordig zo’n fijn plekje om op vrije momenten even koffie te drinken!

Links nog een foto van Emilie, die spreekt op de Summit. Ik geniet de hele week nog even na van deze leuke, bijzondere dag. En kijk hoe mooi het podium is! Volgend jaar is er een tweede editie (hoera!) dus daar wil ik zeker weer bij zijn.

Rechts zie je een foto die ik zaterdagnacht maakte tijdens het uitgaan. Lekker wazig, weer. Gaat top, elke week. Hahaha.

Komende week werk ik thuis en heb ik buiten stage om nog een paar afspraken staan. Wat gaan jullie deze week doen? Liefs.

Share:

2 Reacties

 1. 11 maart 2019 / 17:14

  OH MY! Wat onwijs tof dat je geholpen hebt tijdens de Summit. Het zag er echt onwijs tof uit!

  • Larissa
   Auteur
   15 maart 2019 / 12:46

   Jaaa, leuk was het zeker! Echt een aanrader om een keer heen te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.