My week(end) in pictures 141

Hi allemaal! Hoe is jullie weekend tot nu toe? Wat een baggerweer deze week, hè? Echt verschrikkelijk. Laat dat voorjaar nu maar aanbreken, hoor. Ik ben er klaar voor. 😉 Ik heb weer een weekoverzicht voor jullie klaarstaan! Kijken jullie mee?

Deze foto kregen we mee bij The Self-Made Summit vorige week en ik had hem nog helemaal niet aan jullie laten zien, terwijl ik het echt heel tof vind! Met dank aan Tikkie en ABN Amro. 😉

Haha, ik hoop niet dat mijn collega’s dit lezen, maar uh… het licht op kantoor is erg goed. Hahaha. Zien jullie mijn nieuwe sweater met LOVER er op? Die kreeg ik afgelopen week binnen van LOAVIES en het is mijn favoriete trui op dit moment: hij zit zó lekker. Tip: hij is nu in de SALE. 😉

Iemand had ook eindelijk eens tijd om haar nagels te lakken, hoor… Je ziet het niet goed op de foto, maar het is een hele mooie donkerblauwe kleur van HEMA (enorm fan!). Het is de dutch denim. Nieuwe favoriet!

Inwoners van Den Haag (hoi!!), herkennen jullie dit? Dit is het uitzicht vanaf de tramhalte van de tram die ik elke dag neem. En even serieus: ik als dorpsmeisje kijk mijn ogen uit in deze straat. Er rijden hier een partij goede auto’s voorbij, holy!

Donderdagavond ging ik vanuit stage door naar Amsterdam, waar ik met een aantal vrienden uit de klas had afgesproken om wat te eten. Lekker. 🙂

Dit was ons uitzicht. Nou, jongens, beter kun je ‘m niet krijgen, die skyline van Amsterdam. Machtig mooi. Hahaha.

Marije, Gino en Karlijn! Alleen Floor mist nog, want die was al weg toen we de foto maakten. Het was gezellig!

Aaaargh, deze regen!!! Ik had even niet door dat het regende toen ik vrijdagochtend naar de bus moest fietsen totdat ik op de fiets zat met – lekker slim – een open tas. Pfff. Echt top dit.

Toen ik met de trein steeds dichterbij Den Haag kwam, dacht ik in eerste instantie dat ik beland was in een of andere nationale team-uitjes dag, maar toen er in Leiden ineens wel heel veel groepen vrouwen instapten met protestborden werd er ineens heel veel duidelijk… Jep, de staking. Errrrrg gezellig. Ik moest vijf minuten wachten met uitchecken en het was echt chaos rondom het station. En toevallig moest ik ook nog richting het Malieveld. Top!! Nee, even zonder grappen, ik vind het onwijs goed wat ze hier doen.

The office view. Wederom weer niet zo gezellig vanwege het weer. Op de rechterfoto draag ik een nieuwe trui, ook van LOAVIES, en man: ik heb goed gescoord. Deze is ook al zo fijn. En ook een SALE topper!

Vrijdagavond na stage ging ik meteen door naar De Rede voor een gezellige borrel/vergadering met de crew van de Meerpaaldagen. Altijd goed om al het nodige weer even te bespreken en ideeën op tafel te gooien.

Na de borrel reed ik meteen door naar de Huijskamer, waar ik samen met Lizzy en Kyra nog wat gedronken (en gegeten) heb tot een uurtje of half één ’s nachts. Altijd gezellig, even kletsen. <3

Vannacht ben ik weer uit geweest, en op het moment dat dit artikel online staat (en jullie dit wellicht lezen) lig ik net een paar uurtjes op één oor. 😉 Vandaag heb ik een dagje vrij en ga ik een aantal taken afwerken die nog op het to-do lijstje stonden. Fijne zondag! X

Share:

2 Reacties

 1. 17 maart 2019 / 09:57

  Je trui is zó tof! Die kaasstengels zien er heerlijk uit!

  • Larissa
   Auteur
   17 maart 2019 / 11:27

   Dank! Ik ben er ook mega blij mee! Echt fijn, die kleding van LOAVIES! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.