My week(end) in pictures 142

Hi allemaal! Hoe is het met jullie? Terwijl ik dit typ is het zondagmiddag en kan ik bijna niks anders dan rechtop zitten en vooruit kijken: ik heb iets verkeerds gedaan met m’n rug of schouder en mijn schouderblad steekt zelfs een stuk uit. Mega vervelend en enorrrrrm pijnlijk. Dus ik tik snel dit artikel voor jullie, en duik daarna m’n bed weer in. 😉 Kijken jullie mee?

Deze foto is nog van vorige week zondag: ik ging samen met mama een aantal visjes ophalen voor mama’s aquarium.

Ik vond deze polaroids weer terug op m’n kamer. Die had ik vorig jaar rond de zomer besteld met het idee er nog iets mee te gaan doen, maar dat was er niet meer van gekomen. Dat bracht me wél meteen weer op het idee nog meer foto’s te bestellen…

De rechterfoto maakte Karlijn vorig jaar van me toen we de hele middag in de tuin konden relaxen en zonnen. Ohhh, ik wil dat terug! Geef mij maar een paar maandjes zomervakantie. Met flinke zon.

Woensdag was het tijd om te stemmen, voor het eerst dat ik dat mocht!

Al sinds vorig jaar juli heb ik het idee een specifieke tattoo te laten zetten en dat wil ik nog steeds heel graag. Het enige wat me nu nog tegen houdt is de prijs, maar ik wil hem toch wel dit jaar laten zetten… Dus ik ging Pinterest af voor wat inspiratie. Ik wil graag een minimalistische, kleine orchidee. Wie weet er goede en redelijk betaalbare tattooshops in Nederland? Let me know!

Vrijdag was het eindelijk ontzettend lekker weer overdag, dus luchten we lekker buiten de deur. We aten bij Walter in Den Haag.

’s Avonds hadden we een teametentje bij De Resident (ook in Den Haag as usual) en dat was onwijs gezellig en echt mega lekker! Aanradertje!

Ohhh jongens, dit nummer!!! Ik ga hier ZO lekker op! Echt een goede track van Bizzey, dit.

Zaterdag haalde ik de 100 (!!!) bestelde foto’s op bij HEMA. Er was een actie dus ik betaalde maar €10,- voor 100 stuks, zo chill! Ik ga vanaf nu van elk jaar foto’s laten afdrukken en in mappen bewaren, zodat ik dat voor later allemaal bij elkaar heb. Ik vind dat altijd zo leuk om te zien bij anderen, dus dat wil ik zelf ook hebben. <3

We haalden meteen even ouderwets een hotdog – deze dingen eet ik al zo lang. Ik kan me de eerste keer nog heel goed herinneren en sindsdien kan ik echt al-tijd een hotdog eten, whenever I want. Met saus, natuurlijk. Dat wel.

Wisten jullie van mij dat ik bijna nooit frisdrank drink? Ik kan zo jaren zonder frisdrank, echt waar. Alleen héél soms als ik heel veel dorst heb of als het warm is buiten heb ik zin in een klein beetje frisdrank, en dan ook echt niet veel. Ja, zo’n dag was het zaterdag dus. En echt: cola met cherry of vanilla smaak is veel beter dan de normale.

Zaterdagavond hadden we gereserveerd bij de Huijskamer (je weet wel, die enige leuke plek in ons dorp waar ik ’s nachts op de banken sta te dansen) voor mama’s verjaardag, een maand geleden. Beter laat dan nooit, toch? Het was mega lekker: risotto!

Goed, zoals ik al zei aan het begin zit ik dus nu met een pijnlijke, vaste rug thuis en weet ik me totaal geen houding te geven. Zitten, staan, liggen, alles doet pijn. Ik heb de weekendarts al gebeld, maar die willen me pas zien – krom gezegd – als er lichaamsdelen uit gaan vallen of er acute zorg nodig is. Lekker is dat, haha. Morgen dus even naar de huisarts, want 4 weken (zoals de assistente zei) ga ik echt niet op wachten. Is. Ze. Lekker. Dus, voor nu, slaap lekker en geniet van jullie zondag! Groetjes!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.