My week(end) in pictures 143

Hi allemaal! Het afgelopen weekend heb ik het zo druk gehad, dat ik even geen tijd had het weekoverzicht op zondag te plaatsen. Maar dat betekent wel dat het een gezellig vol weekoverzicht is, met ook nog foto’s van de zaterdagavond en zondag er in! Veel plezier met kijken!

Mijn dag begint ’s ochtends altijd met iets meer dan twee uur in de trein, en om het voor jullie iets interessanter te maken heb ik deze foto’s met de Huji Cam gemaakt. 😉 Het station op Den Haag Centraal is zo mooi!

Ik moest voor mijn rug en schouders (wat ik vorige week vertelde) naar de huisarts om het na te laten kijken. Het blijkt een spier onder mijn schouderblad te zijn die niet meewerkte, waardoor alles daar omheen ook van slag was. De enige oplossing: belasten maar niet overbelasten. Ja, nee, top! Haha.

Och, ik krijg geen genoeg van dit uitzicht. Jullie inmiddels ook niet, denk ik. Ik was als eerste op kantoor dinsdags!

Een van mijn beste vriendinnetjes wilde mijn tattoo ontwerpen (hoe en wat houd ik nog even geheim), en ze vroeg hoe groot ze hem ongeveer moest tekenen. Ik stuurde deze foto’s haar. ‘Ja maar dat is oneerlijk meten, want jij hebt gemiddeld een hele lange pink.’ Haha, oeps.

Soms werk ik in de trein (indien de WiFi niet één grote grap is) aangezien ik per dag toch best veel reis. En dan nu… DE WEEKENDPLANNEN!

Vrijdag stond er een dagje Utrecht op de planning en ik zag donderdagavond al dat het erg lekker weer werd. Ah, zo fijn! ’s Ochtends reed ik naar het station, maar was ik bijna te laat omdat ik achter een tractor reed. Tsja, dat soort dingen heb je hier in the middle of nowhere (ze noemen het ook wel Flevoland).

Ik sprak met Daphne af in Utrecht, iets wat we al heel lang wilden en op de planning hadden staan. Vorig jaar gingen we naar Rotterdam voor foto’s, en dit keer werd het de gezellige stad Utrecht. Deze foto maakten we in de Fabienne Chapot Pop-Up Store.

We lunchten bij Café Du Nord: een ‘hotspot’, volgens een aantal sites. Enorm jammer dat het nou niet echt een hotspot te noemen valt als je binnen loopt. Er zijn wat foto-waardige plekjes, maar het ligt afgelegen en het is toch best crappy allemaal. Het eten was gelukkig wel erg goed!

De rechterfoto is nog een foto van de hal van Fabienne Chapot: een hele mooie winkel!

We kwamen een práchtig laantje met bloesems tegen (komende week meer foto’s!) en stopten hier dan ook het langst. Vervolgens was het lang zoeken naar fotoplekken, maar deze rechter is ook nog wel geslaagd.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een échte, goede jas. De jas die ik hier draag is niet helemaal wat ik in m’n hoofd had, maar ik vind hem wel erg leuk. Ik heb hem nog niet gekocht, maar wat vinden jullie…? Kopen of laten liggen? Dit is bij de Stradivarius.

Zaterdagochtend was ik al vroeg wakker omdat ik bij mijn fysiotherapeut ingetaped werd rondom mijn schouderblad, en heb ik de hele ochtend en middag besteed aan het maken van foto’s voor United Warderobe. Ik verkoop namelijk HEEL veel kleding. Ik heb nog langer niet alles op internet gezet, maar ik wil er heel graag van af! Dus neem even een kijkje op mijn account als je benieuwd/geïnteresseerd bent!

Zaterdagavond reisde ik af naar Amersfoort om daar een nachtje te stappen. Ik was daar nog nooit geweest, dus ik was erg benieuwd hoe het zou zijn. Gelukkig was het erg leuk en gezellig (zelfs té druk) en hebben we de hele nacht gedanst. Doordat de klok een uur vooruit ging duurde de nacht wel korter dan normaal, helaas. Dat merkte je echt enorm.

Zondagochtend stond ik om half negen alweer in de frisse buitenlucht om naar huis te gaan: ik haalde ontbijt op het station omdat ik daar geen tijd meer voor had voordat ik vertrok.

Eenmaal thuis at ik nog snel wat extra’s als ontbijt, en vervolgens reden we naar Batavia Stad voor een middagje winkelen. Mega gezellig! En… ik liet eindelijk een derde gaatje schieten! Dat wilden ze bij geen enkele juwelier nog doen en ze durfden het niet aan bij mij, maar hier wel! Ik heb er ook totaal geen last van of pijn aan dus dat is al helemaal fijn. Erg blij mee!

We lunchten bij Chocolate Company en ik nam een mega groot stuk taart. Errrrg lekker. De zon scheen zondag ook heerlijk dus het was echt een top dag! Ik kocht ook nog wat shirtjes, een zonnebril, een riem en een ring. Blij mee!

Wat hebben jullie afgelopen weekend allemaal gedaan? Hebben jullie een beetje van de zon kunnen genieten? Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.