My week(end) in pictures 147 / Kingsland

Hi allemaal! Hoe was jullie Koningsdag gisteren? En zijn jullie vannacht nog lang door gegaan, of vonden jullie het wel welletjes? Gisteren was ik te vinden op Kingsland waar ik voor stage achter de schermen meehielp. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Deze foto’s zijn nog van DGTL Amsterdam, waar ik vorige week was. Floris maakte deze foto’s van me, toen ik backstage stond. Hola!

Dinsdags deden we weer boodschappen voor kantoor, want dat moet ook gebeuren. Op het station had ik ’s ochtends wat nieuwe nagellak gekocht: ik had alleen oranje nodig voor Koningsdag maar kwam terug met deze vier (oeps).

Vrijdagavond lakte ik mijn nagels in de oranje kleur die ik eerder die week kocht, en ik ben echt blij met het resultaat! Geen beschadigingen opgelopen door het douchen, wat ik daarna nog moest doen en even vergeten was. Sidenote: dit zijn volledig mijn eigen nagels en er is niks neps aan. Ook geen gellak. 🙂

Kingsland 2019! Ik stond gisteren op Kingsland Rotterdam om behind-the-scenes mee te helpen met mijn stagebedrijf.

Er werden items gemaakt voor de social-media van Kingsland met heel wat artiesten, en ik hielp (en keek, en leerde) mee achter de schermen. Dus dat was erg leuk om gedaan te hebben!

’s Middags haalde ik een patatje als lunch en ’s avonds een burger als avondeten. We konden eten op het terrein halen, dus dat was helemaal top. Errrrg lekker!

Het was dus een enorm geslaagde en leuke dag, gisteren. Op Willem! Wat hebben jullie gisteren gedaan? Vandaag ga ik wat achterstallig werk inhalen, en vooral uitrusten, want man: wat ben ik moe! Fijne zondag! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.