Nails | Rimmel – Black Out

Collage_Fotorr

Hoi allemaal! Hoe is jullie week? Op het moment dat ik dit schrijf is het woensdagmiddag zit ik in de les. Over drie kwartier ben ik uit en begint de reis van een uur en 10 minuten richting huis. Deze week heb ik m’n nagels weer gelakt, en die deel ik met jullie! 

DSC_0005

Sorry voor de vieze vlekjes op m’n nagellak op deze foto’s! Had ze niet gezien, was gewoon wat stof wat je op het zwarte goed ziet! Oeps..

De afgelopen weken was ik er niet aan toe gekomen om m’n nagels te lakken, maar afgelopen zaterdag besloot ik het toch maar weer te doen. Voor wie mij een beetje kent zal weten dat ik geregeld met m’n nagels bezig ben en dat leuk vind om te doen. Deze week besloot ik zwart op m’n nagels te knallen.

De kleur die ik op heb is Black Out van Rimmel. Het is de simpele zwarte nagellak die overal goed bij te combineren is. Toen ik laatst mijn kast uit ging zoeken kwam ik er achter dat ik 2 dezelfde (nog volle!) nagellakpotjes had, terwijl ik dacht dat ik géén zwarte nagellak had.

Het is inmiddels woensdag (ik lakte ze afgelopen zaterdag), en ik heb gisteravond gewerkt. Je zou zeggen dat nagellak er na werk snel af gaat, maar eerlijk is eerlijk: hij zit er nog steeds op. Lichtelijke chips hier en daar, maar die zie je bijna niet. Ik heb er een Top-/Base-coat van Catrice onder én op gedaan, wat uiteraard ook al een stukje helpt. Maar ik ben tevreden, dus ik raad hem jullie allemaal aan!

Voor de kleurrijke vogels onder ons: mooi zwart is niet lelijk! Zelf vind ik zwart heel classy en mooi en het past bij alle outfits die je draagt. I like!

Welke kleur nagellak hebben jullie momenteel op?

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.