Net terug van een weekendje Maastricht

dsc_0337

Hoi allemaal! Hoe was jullie weekend? Die van mij was mega leuk! Ik ben net thuis van uit Maastricht. Het hele weekend zijn we op pad geweest, en ik ben me toch een partij moe. Ik ben blij als ik straks m’n bed in duik. Aankomende week komen er verschillende artikelen online, want ik ben uiteraard niet met een leeg SD-kaartje terug gekomen. Vanavond komt er geen My week in Pictures online, want daar ben ik nu veel te moe voor en ik moet me weer klaar maken voor school morgen, want dat gaat ook gewoon door! Jullie krijgen ‘m deze week wel van mij tegoed, dus dat komt helemaal goed! Fijne zondagavond! Liefs.

Share:

2 Reacties

 1. 11 december 2016 / 19:48

  Leuk! Maastricht is rond de kerstdagen vast ontzettend gezellig!

  • Larissa
   Auteur
   13 december 2016 / 07:39

   Zeker! Hele fijne stad om rond deze tijd heen te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.