New in: backpack | Pull & Bear

001

Afgelopen zaterdag was ik in Amsterdam, en ondanks het feit dat ik niet veel heb gekocht, kon ik deze tas niet laten liggen. Lees je mee? 🙂

002

DSC_0329

DSC_0331

De rugtas die je het meeste voorbij ziet komen zijn toch echt wel de Eastpak’s. Niet zo heel gek overigens, want die tassen zijn enorm handig en stevig voor school. Zelf heb ik ook een Eastpak, en toch kon ik deze van Pull&Bear niet laten liggen. De stof is van Suède (liefde voor die stof), dus hij voelt enorm zacht aan. Binnenin zit één groot vak, en nog een klein vakje voor spullen die je snel kwijt raakt. Aan de voorkant zit nog een vak die je bij de meeste rugtassen ook hebt. Wat bij deze tas anders is dan bij andere tassen is dat ‘ie mee ‘vormt’ met de hoeveelheid die in de tas zit. Stel, jij hebt er weinig boeken in, dan lijkt de tas niet alsnog mega groot. Héél fijn dus.

Wat vinden jullie van deze rugtas? En dragen jullie liever een rugtas of toch liever een handtas?

Share:

3 Reacties

 1. 12 augustus 2016 / 20:29

  Die tas is zo leuk! Ik had hem ook gezien toen ik bij de Pull&Bear was. En hij is ook zoooo zacht! Toch had ik hem niet gekocht omdat het me lastig leek met regen, want ik wist niet of hij waterdicht zou zijn en of de suède dan helemaal nat zou worden. Maar ik zoek nog wel een nieuwe schooltas eigenlijk.

  • Larissa
   Auteur
   15 augustus 2016 / 09:46

   Jaaa, zacht is ‘ie hè? Ik was inderdaad ook bang voor de regen, maar tot nog toe gaat dat goed (hoewel ik nog niet in een enorme plensbui heb gestaan, maar dat probeer ik ook te voorkomen, haha). Genoeg waterdichte schooltassen, dus je vindt er vast nog wel eentje! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.