New in: crossbody met slangenprint

Hola! Hoe gaat het met jullie? Afgelopen week was ik in Hilversum en kwam ik in de SALE een prachtige crossbody tegen. Buiten het feit om dat ik hem heel erg mooi vind, was hij ook spotgoedkoop en kon ik hem niet laten liggen. Kijk je mee?

First things first: het slangenprintje. You hate it or you like it. Ik vind het meer dan gaaf dat de tas een apart printje heeft. Wat je niet goed op de foto kunt zien is dat de kleur van de print aan de achterkant donkerder is dan de voorkant, wat het nog iets speelser maakt.

Ik kocht vorig jaar ook al een crossbody en ik ben enorm blij met zulke tassen. Ze zijn super handig voor kleine spullen als je even snel ergens naar toe gaat of gaat wandelen en niet veel nodig hebt. Daarbij komt nog eens dat het vaak super leuk bij outfits staat en het makkelijk mee te dragen is, want je hebt geen grote zware rugtas of onhandige handtas die je mee moet slepen.

De band is superdun en is in dezelfde print als de tas zelf. Het is een riem, en je kunt hem dus heel makkelijk los maken van de tas en bijvoorbeeld een andere riem toevoegen. Je zou deze ook echt als riem kunnen gebruiken voor je broek, multifunctioneel dus!

Aan de voorkant zit een apart vakje voor bijvoorbeeld je mobiel. Zelf heb ik een Samsung Galaxy S7, en gezien de grootte daarvan was het gokken of deze in de tas zou passen. Gelukkig paste het, maar je kunt er natuurlijk ook je zonnebril of pasjes in kwijt! Het was overigens in het begin wel even stuntelen met het open en dicht maken van de tas. Aan de voorkant zit een ronde knop, en ik dacht dat je deze moest draaien om het slot te ontgrendelen. Na vijf minuten tevergeefs draaien bleek dat je hem opzij moest schuiven, haha. Zo zit dat, dus.

Ik ben enorm blij met deze crossbody. Ik kocht hem bij MANGO in de SALE voor maar €12,99. Voor die prijs kun je nog eens een nieuwe tas kopen ;). Als ik nu ergens heen ga neem ik hem automatisch mee en prop ik alles er in, hoewel het soms eigenlijk helemaal niet past. Oeps. Wat vind jij van deze tas? Liefs, Larissa. 

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.