Newborn shoot 💙 Ajouad

fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography

Dit jaar heb ik als goed voornemen om meer bezig te zijn met fotografie, zo veel mogelijk te oefenen en vooral: heel veel nieuwe dingen te leren. Ik had met mezelf afgesproken om elke maand een shoot te doen, in verschillende soorten fotografie. Zo ook newborn shoots! Toevallig zijn er in december twee baby’s geboren in mijn omgeving en ik had het geluk dat ik ze allebei op de foto mocht zetten! 💙 Zie hier een aantal foto’s van de shoot met Ajouad, geboren op 28 december 2019!

Dit zijn een aantal foto’s van de newborn shoot met Ajouad (28-12-19). Ben of ken jij iemand die mij ook wilt helpen met oefenen en het opbouwen van mijn portfolio en mag ik met jou bijvoorbeeld een portret shoot, couple shoot of gezinsshoot oefenen? Stuur mij dan een mailtje! Uiteraard hebben we het (helaas) op dit moment dan wel over een afspraak die pas plaats vindt ná de ‘coronacrisis’. Ik bespreek wel graag vast de mogelijkheden met je!

💌 info@styledbylarissa.nl

Nogmaals dankjewel, Carina & Khalid, dat ik jullie mooie zoon op de foto mocht zetten! 💙

Deze foto’s mogen op geen enkele manier overgenomen, verveelvoudigd, gekopieerd, opgeslagen of gedeeld worden op enige vorm of op enige wijze zonder schriftelijke toestemming van mij. Alle rechten zijn voorbehouden.*

fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
fotoshoot-met-baby-ajouad-newboorn-shoot-with-ajouad-photography
Share:

2 Reacties

  1. 30 maart 2020 / 12:57

    Aaaaaahw echt zo blij mee. Nogmaals superthnx voor deze prachtige foto’s. Je hebt er echt feeling voor!

    Groetjes van ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *