Nieuwe liefde: MacBook Air

DSC_0775

Al zo’n anderhalve week mag ik genieten van mijn nieuwe liefde en ja: hier is een review! Lees je mee? 🙂

DSC_0777

DSC_0779

Al enige tijd dromende van een MacBook en eindelijk was het zo ver: ik kreeg een eigen Apple laptop. Voor mijn opleiding had ik deze nodig en dus was het noodzakelijk, maar ohmy wat zijn die dingen duur! Al met al kostte het een hoop geld maar heb je wel een hele goede laptop.

Vorige week gebruikte ik hem voor het eerst op mijn opleiding en ik moet zeggen: het is wel wennen als je van Windows af komt. De toetsen zitten anders wat F1 etc. betreft, en Safari is iets heel anders dan Google Chrome (ja, ik vind Safari toch iets fijner, sorry guys).

Ook is ‘ie mega dun, waar deze natuurlijk om bekend staat, maar juist daarom ben ik mega bang dat ik hem om wat voor reden dan ook breek of beschadig, dus ik ben er super zuinig mee. Maar eerlijk is eerlijk: Mac werkt héél fijn. Enorm blij mee. Wat ik overigens ook heel fijn vindt is het scherm. Het kan aan mij liggen, maar dit scherm vindt ik een stuk helderder en mooier ogen (en nee, dat ligt niet aan de helderheid die dit keer iets hoger staat).

Voor de geïnteresseerden: het is de MacBook Air ”13. Ik kocht hem bij MediaMarkt in de aanbieding, wat ik je wel echt aanraadt als je zo’n dure aankoop doet!

Wat vinden jullie fijner werken? Apple of Windows? Let me know! 🙂

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.