Noordwijk aan Zee, dag 1

Hi lieve allemaal! Vorige week ben ik een paar dagen naar Noordwijk geweest en man: wat is ons land mooi! Ik maakte daar uiteraard heel wat foto’s, en ik ben enorm blij met de resultaten. En natuurlijk heb ik ook nog een verslag van hoe de dag is verlopen. Kijk en lees je mee?

Op dinsdag zijn we rond een uurtje of twee richting het treinstation gereden, waarna er een reis van ongeveer twee uur op de planning stond. Dat valt mee, als je je bedenkt dat we een behoorlijk eindje van Noordwijk vandaan wonen. Twee jaar geleden was ik hier al eens eerder geweest, toen we met de familie naar Soldaat van Oranje gingen. Persoonlijk vind ik Noordwijk aan Zee een prachtige, rustgevende plek en ik kom er dan ook graag.

Omdat mama en ik op woensdag een zakelijke afspraak hadden in Noordwijk, besloten we er een paar dagen omheen te boeken. Van dinsdag tot en met donderdag verbleven we in het Golden Tulip hotel, op de boulevard. Hóe tof?

Toen we aankwamen en onze kamersleutel kregen, bleek dat we een vrij kleine kamer hadden. Prima, dachten we. Nadat we onze koffers hadden geïnstalleerd besloten we het mini-centrum van Noordwijk in te lopen. In de kamer vond ik een bad, en dus wilde ik bij de Etos wat bruisballen kopen. De winkels sloten al snel, en dus liepen we na een kort rondje door naar de boulevard waar we een reservering hadden bij restaurant De Botter. Ik bestelde een schnitzel en mama kipsaté. We zaten in een visrestaurant, dus dat we beide vlees bestelden was best grappig, haha.

Na het eten ging de zon al snel onder, dus we liepen richting het strand, maakten wat foto’s en gingen vervolgens terug naar onze hotelkamer. Het was al best fris zo ’s avonds, en dat hadden we niet verwacht. Wij stonden gewoon met korte mouwen op het strand terwijl het flink waaide en de temperatuur daalde. Toch best frisjes, nog.

Eenmaal op de kamer besloten we rustig aan te doen. Ik in bad, mama wat lezen. Al snel werd dat plan flink omgegooid, want onze bovenburen waren extreem veel lawaai aan het maken. Vraag me niet hoe en waarom, maar ze liepen aan de lopende band van de badkamer naar de slaapkamer. Heel vervelend, en dus vroegen we beneden bij de receptie of dat het hotel altijd zo gehorig was, of dat het misschien aan ons of onze bovenburen lag. De receptioniste, een onwijs aardig meisje, gaf ons zonder dat we erom vroegen een nieuwe kamersleutel voor een betere kamer. And guess what… met zeezicht!

Toen we de deur van onze nieuwe kamer openden, keken we onze ogen uit. Een práchtige, vernieuwde kamer met een onwijs mooie badkamer en zeezicht waar je U tegen zegt. Ramen van links naar rechts, met uitzicht wat enkel bestond uit de zee, duinen en de lucht. ‘Ja, deze kamer is he-le-maal prima,’ zeiden we, en snel verplaatsten we onze spullen. Eenmaal op de kamer bekeken we alles eens goed, en toen kwam ik tot de ontdekking dat er geen bad in onze badkamer zat… Nee! Shit! Wat moet ik dan met mijn vier net gekochte bruisballen? 😉 Ah, verder was de kamer top en hadden we hier absoluut niks over te klagen… 😉

Op de tweede en derde dag in Noordwijk deden we onwijs veel leuke dingen, maar genoten we vooral ook even van Noordwijk. Daar vertel ik jullie de komende weken meer over, in een aparte post. Voor nu: geniet van alle foto’s die ik op dinsdag maakte! Ik ben heel tevreden over de foto’s. Wat vinden jullie? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 24 juli 2018 / 07:22

  Noordwijk vind ik zo fijn! Heerlijk plekje, wat een prachtige foto’s.
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   29 juli 2018 / 18:34

   Wat lief, Evelien! Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.