Noordwijk aan Zee, dag drie

Poeh, het is alweer een tijdje geleden, maar zoals jullie je nog wel kunnen herinneren ben ik vorige maand naar Noordwijk aan Zee geweest. Daar was ik in totaal twee nachten en drie dagen, waarvan ik de laatste dag nog helemaal niet met jullie heb gedeeld! En dit was nog wel de meest zonnige dag van de drie… 😉 Kijken jullie mee naar alle foto’s?

Op de laatste dag van ons tripje naar Noordwijk aan Zee moesten we eerst ontbijten en uitchecken, maar daarna hadden we nog een paar uur voordat we naar huis moesten. Eerst liepen we even over de boulevard, maakten we een kleine stop bij de vuurtoren en liepen daarna via het strand terug. Het rondje wat we maakten was enorm groot, dus daarna zijn we naar huis gegaan. Tussendoor lunchten we bij Blu Beach: mijn favoriete lunchtentje van heel Nederland. Dat is geen grapje.

Twee jaar geleden waren we daar ook al geweest toen we een paar dagen in Katwijk waren, en dat beviel ons zo goed dat we er weer opnieuw heen wilden. Ik bestelde een pokébowl (de lekkerste ooit!) en mama een sandwich. Het zit daar ook altijd heel vol en er worden vaak bruiloften en feesten georganiseerd. Het is echt een mega goede tent, dikke aanrader!

Geniet van alle foto’s van Noordwijk! Lees hier meer over onze eerste en tweede dag in Noordwijk. Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.