Noordwijk aan Zee, dag twee

Hi allemaal! Vorige week liet ik jullie een aantal foto’s zien van onze eerste dag in Noordwijk aan Zee! In totaal waren we drie dagen in en rondom Noordwijk. Op de tweede dag waren we onder andere in Katwijk aan Zee en liepen we een heel stuk over het strand heen. Kijken jullie mee?

Op onze tweede dag stond er een zakelijke afspraak gepland: de hele reden van ons tripje. Deze afspraak zou in Noordwijk zijn, onwijs dicht bij ons hotel. Echter, werden wij ’s ochtends wakker met een mailtje dat de afspraak gecanceld was. Shit, zit je dan, in Noordwijk. We belden met onze afspraak en regelden dat we met een collega van haar konden praten. We gingen er dus alsnog naartoe. Nadat we bij de bakker in Noordwijk broodjes hadden gehaald en heerlijk hadden ontbeten, gingen we met de bus naar onze afspraak.

Een kleine anderhalf uur later stonden we weer buiten, en hadden we de dag voor onszelf. Katwijk aan Zee lag op de route en was dichtbij, en dus besloten we daar naartoe te gaan. We aten wat bij FRIENDS aan de boulevard als lunch, liepen wat door het kleine centrum en als laatste liepen we via de duinen het strand nog even op. Als laatste liepen we nog even langs de markt in Noordwijk zelf, waar we die ochtend aardbeien hadden gezien. We namen twee lekkere bakken mee voor de avond en volgende ochtend!

Eenmaal terug in Noordwijk liepen we ook daar nog even over het strand heen, waarna we even teruggingen naar onze hotelkamer. Even rusten na dat wandelen, haha. ’s Avonds hadden we beiden enorm veel zin in pannenkoeken, en hé, wat toevallig: er zit een pannenkoekenrestaurant op de boulevard! En dus reserveerden we bij dat restaurant voor de avond. De televisie stond heel hard aan in dat restaurant met voetbal, dus dat was lichtelijk storend, maar het eten was wel heel lekker. 🙂

Onze tweede dag was lekker actief en erg gezellig! Zijn jullie wel eens in Katwijk aan Zee geweest? En zo ja: vraagje! Wat zijn die halve, glazen rondjes op de duinen? Wij snappen er hélemaal niks van. Is het een parkeergarage? Let me know! Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.