Nutella festival | @ Amsterdam

DSC_0191

Vandaag was de dag waar Lizzy en ik toch al enige tijd naar uit keken: het Nutella Festival. Al vanaf het moment dat we hoorden dat er een festival kwam van Nutella (Ohmy), wisten we het zeker: hier gaan we heen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar helaas was niets minder waar: het viel enorm tegen.

Normaal hou ik er niet zo van om negativiteit te verspreiden, want: let’s keep it positive. Toch maak ik een uitzondering, maar zal ik het proberen zo leuk en positief mogelijk te verwoorden.

Nadat we aankwamen op Amsterdam CS, ons even vermaakten in de Kalverstraat en toen de bus namen richting de Turbinelaan (of Turbineweg, ik weet het eigenlijk niet), kwamen we aan op de plek waar het Nutella festijn plaats zou vinden. Vanaf de buitenkant zag het er al kleinschalig en minimalistisch uit, maar hé, laten we het een kans geven. Eenmaal bij de ingang liep een vrouw naast ons net weg, die uitkraamde: ”Nou, dat waren 10 minuten.” Onze hoop dreef steeds verder weg, en terecht. Kort maar krachtig: het was klein, duur (je moest álles betalen, ik vraag me af waar ons entreegeld heen is gegaan) en het viel al met al enorm tegen. Conclusie: geen aanrader. Máár: let’s keep it positive: fotogeniek was het wel. Ondanks dat we maar zo’n 10 minuten binnen waren en ik dus ook niet mega veel foto’s heb gemaakt, heb ik toch wat vast kunnen leggen. Er zullen vast en zeker mensen zijn geweest die het wél leuk vonden (wat niet te zien is aan de reacties die op hun Facebook event voorbij komen, maargoed..). Uiteindelijk hebben wij de bus terug gepakt naar het Centrum en zijn we gaan shoppen in de Kalverstraat. Als we dan toch in Amsterdam zijn..

DSC_0200

DSC_0196

DSC_0204

DSC_0217

DSC_0220

DSC_0223

Share:

1 Reactie

  1. 17 juli 2016 / 14:20

    Ziet er wel heel leuk uit, jammer dat ’t niets was

    XOXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.