Oktober, je was fijn. ♥

De maand oktober was enorm chaotisch, druk maar vooral heel gezellig. Ik deed enorm veel leuke dingen en was op veel plekken in het land te vinden. Zo had ik twee evenementen vanuit mijn stage in Rotterdam, was ik aanwezig bij het Amsterdam Dance Event én kregen we er een nieuw familielid bij.

Hashtag Workmode

Vanuit mijn stage had ik deze maand twee evenementen op de planning staan. Woensdag 4 oktober was ik te vinden in de Bibliotheek in Rotterdam voor de live Q&A van Babe, you got this. Een week later, 10 oktober, stond ik opnieuw in Rotterdam voor de derde Hashtag Workmode Academy over Pinterest. Ontzettend leuk en interessant!

Foto door Samantha Bosdijk

Theorie-examen

Op donderdag 12 oktober was het een enorm spannende dag: ik deed voor de vijfde keer theorie-examen. En eerlijk is eerlijk: nu mocht ik het toch echt wel gaan halen. Gelukkig had ik drie fouten, wat betekent dat ik dik geslaagd was! YES! Ik ben nog steeds aan het nagenieten. Ik ben zó blij.

 

 

 

 

Weekendje met vriendinnen

Deze foto maakte ik in het weekend van 14 en 15 oktober. Op zaterdag had ik afgesproken met Lizzy. We bakten cupcakes en gingen de straat op om mijn outfit vast te leggen. Deze foto’s zijn nu al mijn favorieten van de maand, wellicht wel van het hele jaar. Bekijk alle foto’s hier. Helaas ging mijn afspraak met Dionne op de zondag niet door, maar dat halen we nog eens in!

Meerpaaldagen kick-off

Op 18 oktober had ik een rennen-vliegen-hollen-dag. Vanuit stage ging ik meteen door naar rijles, wat ik dit keer niet vanaf huis had maar vanaf het station! Na een rijles van anderhalf uur reisde ik met de trein door naar de volgende halte, om vervolgens snel naar de vergadering te gaan die nét begonnen was. Om half elf was ik eindelijk thuis, maar dat was het helemaal waard. De vergadering was weer enorm nuttig en daar hoorde natuurlijk een groepsfoto bij!

Nieuw familie-lid

Totaal onverwachts en niet gepland haalden we op 20 oktober ons nieuwe familielid op uit het tuincentrum. Meet Zoë: our new rabbit! We hadden natuurlijk al twee jaar een konijn, Mickey, maar we vonden hem toch wel een beetje zielig, zo alleen. En dus zochten we een maatje voor Mickey, en oh: wat is ze lief! Het is een teddy-konijn (in tegenstelling tot Mickey), en dus enorm knuffelig. Ze ligt graag in je nek en is alles behalve druk (ook hier: in tegenstelling tot Mickey). Echt een lieverd.

Amsterdam Dance Event – Martin Garrix

In het een-na-laatste weekend van oktober was ik samen met Lizzy te vinden op het Amsterdam Dance Event bij de show van Martin Garrix. Helaas – maar waar – moesten wij, net als vorig jaar, nog naar de ALL AGES show, wat resulteerde in enorm veel ouders met kleine kinderen, maar je moet er wat voor over hebben. Volgend jaar mogen we eindelijk naar de 18+ show, en daar gaan we dan ook zeker gebruik van maken. Het was ontzettend gezellig en ik kijk nu al uit naar volgend jaar!

Maarn

Gisteren ben ik naar Maarn geweest! Omdat ik dit momenteel vanuit mijn bed typ en ik nét thuis ben vertel ik er nog niet al te veel over, behalve dat het ontzettend gezellig was! Hierboven alvast een van de foto’s die ik maakte. Helaas ben ik niet zo heel tevreden over de meeste foto’s, maar daar later deze week meer over! 🙂

Ik heb enorm genoten van oktober! En jij? Wat heb jij allemaal gedaan in de afgelopen maand? Op naar november! X

Share:

4 Reacties

 1. 30 oktober 2017 / 08:15

  Wat heb je een fijne maand gehad, zowel op je stage als daarbuiten. Heerlijk!

  • Larissa
   Auteur
   30 oktober 2017 / 09:46

   Yes. <3

 2. 30 oktober 2017 / 10:45

  Wat een leuke maand! Zo leuk dat je een nieuw konijn hebt, het ziet er zo’n schatje uit!

  • Larissa
   Auteur
   3 november 2017 / 12:24

   Jaaaa, lief hè?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.