Onmisbare apps #1

Header

Ik zal vast niet de enige zijn waarbij bovenstaand apparaat een must-have is en waar ik het huis niet zonder mee verlaat. De afgelopen maanden heb ik weer wat nieuwe apps ontdekt, die je wellicht nog niet kende (en heel handig kunnen zijn!). Iedereen z’n foto’s overgezet en ruimte gemaakt voor nieuwe toffe apps?!

H&M

H&M

De eerste app is er een die we allemaal wel kennen. Dat moet haast wel. Ondanks dat móest ik hem delen met jullie, want dit is toch wel een van de apps die ik het meest open (buiten whatsapp, instagram etc.). Moet ik er verder nog iets over zeggen?

Gratis app voor iTunes & Android

Bewerkt.jpg

MEMOIR

Dit is een app die je wellicht nog niet kent. Hij is te vergelijken met Timehop, alleen vind ik deze een stuk fijner (én hij werkt vaker en beter!). De bedoeling van de app is dat je al je social media kanalen kunt aansluiten, waarna je elke dag te zien krijgt wat je 1/2/3/> jaar geleden hebt geplaatst op die dag. Héél leuk! Voorheen gebuikte ik Timehop, maar deze deed het nooit, ik kreeg er geen meldingen van en er klopte niet veel van. Deze is zeker een aanrader! Heel leuk om te zien wat je een jaar geleden at, haha. Helaas niet beschikbaar op Android (kom ik ook net achter..).

Gratis app voor iTunes

FotorCreated2.jpg

GOODREADS

Ben je iemand die zo nu en dan een boek leest, óf een bucketlist-goal heeft gezet met een X aantal boeken dat je in 2016 gelezen moet hebben, dan is dit écht een handige app. Je kunt bijhouden welke boeken je momenteel aan het lezen bent, welke je nog wilt lezen én welke je al hebt gelezen. Buiten dat kun je zelf allemaal boekenplanken creëren om alles overzichtelijker te maken. Mocht je het leuk vinden, kun je ook nog een beoordeling geven voor anderen. Heel handig!

Gratis voor iTunes en Android

Musixmatch

MUSIXMATCH

Ben je een Spotify-liefhebber, dan zal deze (nieuwe?) app je vast niet onbekend voorkomen. Deze app is aangesloten met je Spotify account, en streamt alle songteksten van de liedjes die jij luistert. Zodra je op je laptop op Spotify luistert, staat er rechts onderin ‘songteksten’. Dit was op je mobiel niet mogelijk, maar daar is nu een app voor! Log in op je Spotify account via deze app, en that’s it. Je luistert via die app je muziek en kunt meteen alle songteksten meelezen (en blèren, natuurlijk). Echt heel tof!

Gratis app voor iTunes en Android

Welke apps zijn momenteel voor jou onmisbaar?

Share:

7 Reacties

 1. Marushi
  9 maart 2016 / 13:15

  Die memoir vind ik wel heel interessant! Die ga ik even checken! 😉 -x-

  • Larissa
   Auteur
   9 maart 2016 / 13:19

   Hij is echt heel fijn! Alleen balen dat ‘ie alleen voor iTunes is.. X

  • Larissa
   Auteur
   9 maart 2016 / 17:22

   Sinds ik weer boeken lees gebruik ik hem inderdaad ook héél vaak!

 2. Myrth
  17 maart 2016 / 23:04

  Goodreads is geweldig! En Memoir kende ik nog niet, maar ik vond timehop fantastisch dus die ga ik zeker uitproberen, net als Musixmatch 🙂 Thanks voor de tips!

  • Larissa
   Auteur
   18 maart 2016 / 16:02

   Geen probleem! Fijn dat je er iets aan hebt gehad! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.