Ons eigen bedrijf opgezet!

Een eigen bedrijf is iets wat mijn moeder al jarenlang graag wilde hebben. Vorig jaar hakten we de knoop door: we gaan ervoor. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een webdesigner in de hand nemen en een lijstje maken met wat er moet gebeuren om een eigen bedrijf op te kunnen zetten. Het hele concept: een eigen webwinkel in Scandinavische woonaccessoires.

➵ Klik hier om direct naar onze webwinkel toe te gaan! 

HET CONCEPT

Een jaar geleden ontstond het idee, bedachten we een naam en begon de klus. Omdat mijn moeder niet alle kennis had voor een online winkel, hielp ik haar met de digitale dingen. Zijzelf heeft veel ervaring met woonaccessoires én verkoop – iets wat ik niet heb -, dus dat is haar tak. Daar is ze ontzettend goed in. Daarnaast is mijn moeder natuurlijk de bedenker en volledige eigenaar van het bedrijf! Nu, na een jaar hard werken, is het eindelijk gelanceerd: ons eigen bedrijf!

DE WEBSITE

Op onze webwinkel kun je terecht voor onder andere woonaccessoires (klokken, vazen, manden, etc.) en meubels. Ook hebben we een aantal leuke cadeautips in de online shop en delen we leuke nieuwtjes via ons blog! De accessoires zijn allemaal in de Scandinavische sferen: iets wat wijzelf ontzettend mooi vinden. Mocht je een kijkje willen nemen, doe dat dan zeker! Bestellen zou helemaal leuk zijn, dus mocht je iets leuks tegen komen voor jezelf of als cadeau, schroom dan niet het zeker te bestellen! 😉

➵ Klik hier om direct naar onze webwinkel toe te gaan! 

DE NAAM

De naam van onze eigen webwinkel is Interior O’Clock, wat letterlijk vertaald Tijd voor interieur betekent. Dat is ook wat wij je willen meegeven: neem tijd voor je interieur en maak er iets moois van. Omdat het woord ‘klok’ in onze naam zit, is ons uitgangspunt voor de komende tijd klokken. We zijn continu op zoek naar de mooiste klokken en verkopen daarnaast ontzettend veel andere accessoires die er mooi bij passen.

Liefs, Larissa 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.