Ontbijten in Noordwijk aan Zee

DSC_0001

Zondagochtend besloten we te ontbijten (of eigenlijk brunchen, het was inmiddels rond 12 uur) in Noordwijk aan Zee. Lees verder om er meer over te lezen en zien!

We ontbeten bij het strandtentje BLU BEACH, en wat was dat lekker. Lizzy en ik bestelden een Frappuchino (Dark chocolat en caramel) en die was mega lekker. Daarnaast hadden mama en ik hetzelfde broodje, en Lizzy en oma matchten ook. Hoe het broodje exact in elkaar zat en wat de naam was weet ik niet meer, maar eerlijk is eerlijk: ik heb nog nooit zo’n lekker ontbijt gehad (sorry mam). Echt een aanrader!

Ik vind Noordwijk (aan Zee) altijd heel mooi en toen we het strand opliepen heb ik me ook druk vermaakt met het maken van blauwe zomerse foto’s. Één ding staat vast: hier gaan we deze zomer vaker heen.

DSC_0005

DSC_0007

DSC_0107

DSC_0110

DSC_0113

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.