Op jacht naar bloesems

Hoi lieve honingbijtjes! Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben bij het kijken uit jullie raam, is het TOP weer vandaag! Nadat ik vanochtend de sportschool uit rolde bedacht ik me dat het een perfect moment was om vitamine D op te snuiven terwijl ik mijn cameralens richt op bloesems. 

Aangezien de bloesems zich vaak maar een paar weken per jaar laten zien, is het een must om deze zo snel mogelijk op de foto te zetten. En wanneer kan dat nou beter dan met een prachtig lentezonnetje en een blauwe lucht erbij? Een uur lang ben ik ons dorp rondgewandeld en heb ik alle bloesems die ik tegen kwam vast gelegd. Hieronder zie je een selectie van de foto’s die het best gelukt zijn. En stiekem ben ik daar best wel een beetje trots op! Volgend jaar ga ik opnieuw proberen ze te fotograferen, kijken of het me dan beter lukt…

Hopelijk zitten jullie vandaag lekker te luieren in het zonnetje en kunnen we er morgen ook nog even van genieten. Met die lentekriebels zit het in elk geval wel goed! Worden jullie ook zo vrolijk van deze roze bomen? Liefs, Larissa. 

Psssst: vergeet niet van de paaseitjes te snoepen ;). 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

5 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   25 maart 2017 / 18:10

   Dankjewel, Marleen!

  • Larissa
   Auteur
   25 maart 2017 / 21:03

   Dankjewel! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.