Op paddenstoelen jacht in Maarn

Ja, daar zijn ze dan! De paddenstoelen die ik twee weken terug op zondag in Maarn heb gevonden! Ieder jaar weer zoeken we naar de mooiste, leukste en het liefst knalrode paddenstoelen met witte stippen, en dit jaar hebben we ze gevonden! Ik heb er een aantal op de foto gezet, dus kijken jullie mee?

Het is ieder jaar weer de vraag of we mooie paddenstoelen tegenkomen: het weer van de week ervoor speelt daar een hele grote rol in. Heeft het veel geregend of niet? Is het warm geweest? Meestal moeten we goed zoeken, en zo ook dit keer. Toen we de hoop eigenlijk al hadden opgegeven, zag ik in mijn ooghoek ineens iets roods tussen de takken staan. En jawel: het was er een! Op datzelfde stukje zijn we verder gaan zoeken en toen kwamen we er nog vier tegen. Dat waren dan ook de enige rode paddenstoelen die we hebben gezien, dus we hebben geluk gehad!

Hoe vaak komen jullie mooie paddenstoelen tegen? Is er een plek waar ze veel staan? Hit me up! Liefs. X 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.