Opvallende, grote oorbellen zijn terug en zó draag je ze

picmonkey-collage-2

Weet je nog, dat toen je jonger was je ronde grote oorbellen droeg? Ik in elk geval wel. Een tijdje kon ik ze in mijn kast bewaren, maar inmiddels zijn ze weer terug.

Vorig jaar waren de minimalistische sieraden heel erg in, en nog steeds. Alleen zijn er nu ook grote oorbellen bij gekomen: ringen, slierten, als ze maar opvallen. Het mag, het kan, en het staat mega leuk. Etentje? Zakelijke afspraak? Grote oorbellen kunnen hier heel goed bij passen. Ik ben persoonlijk echt fan van de grote oorbellen en wil graag een tof en apart paar kopen om hiermee te kunnen spelen in mijn outfits.

Wat vinden jullie van de grote oorbellen? Of houden jullie het liever bij de minimalistische kleine knopjes? 

Share:

2 Reacties

 1. 15 december 2016 / 14:24

  Love deze trend! De enige sieraden die ik eigenlijk draag zijn opvallende oorbellen. Dus ik ga deze trend sowieso volgen 🙂

  • Larissa
   Auteur
   15 december 2016 / 16:59

   Leuk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.