OUTFIT | Als een kind zo blij met de sneeuw

Waaaah! Wat was het gisteren prachtig buiten! Doordat ik niet verder kwam dan het station waar ik startte, ben ik na twee uur weer terug naar huis gegaan. ’s Avonds had ik een kerstdiner in Amsterdam, maar die is gelukkig (en helaas) gecancelled waardoor ik lekker de hele dag thuis was. Samen met Lizzy ben ik een korte wandeling gaan maken en hebben we wat foto’s gemaakt. Kijk je mee?

Het is mega lang geleden dat het zo goed heeft gesneeuwd als nu, en ik ben er dan ook zielsgelukkig mee. Gelukkiger kun je mij op het moment niet maken. We gingen midden in een enorme sneeuwbui naar buiten gepaard met handschoenen, muts, sjaal en een dikke trui. Doordat ik voor de foto’s mijn handschoenen uit had gedaan, kreeg ik het mega koud en had ik op een gegeven moment immens veel pijn in m’n handen. Maar dat was het helemaal waard! Ik ben enorm blij met de foto’s (thanks a lot, vriendinnetje) en dat ik even flink van de sneeuw heb kunnen genieten. Toegegeven: eenmaal binnen met warme chocolademelk is het toch ook wel weer heel fijn. Vanuit je raam kun je ook genoeg zien, tenslotte.

Afgelopen zaterdag was ik met Lizzy in Zwolle en toen kocht ik de haarband die ik op de foto’s draag! Volgens mij zijn deze echt een trend aan het worden en ik wilde al langer zo’n exemplaar proberen, want het schijnt dat niet iedereen voor zulke haarbanden het goede formaat gezicht heeft – als je het zo kunt noemen. Gelukkig heb ik dat wel, dus wie weet dat ik nog meer van zulke banden koop! Lekker warm voor je oren in de winter. 😉 Wat vinden jullie? Ik ben er enorm blij mee! Hij is van de Bershka.

Geniet jij ook zo veel van de sneeuw? En laat je me weten wat je van de foto’s vindt? Liefs!

Jas & sjaalONLY | TruiC&A | BroekH&M | HaarbandBershka | TasThe Body Shop | SchoenenScapino.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

 

Share:

5 Reacties

 1. 12 december 2017 / 11:26

  Wat een leuke outfit! Die haarband staat je echt super mooi.

  • Larissa
   Auteur
   12 december 2017 / 11:31

   Wat lief, dankjewel!

 2. Kato
  12 december 2017 / 16:03

  Leuke blogpost <3
  Hier in Belgie lag er ook echt superveel sneeuw!
  Jammergenoeg was dat in het weekend en gisteren, vandaag al niet meer zoveel 🙁
  -kato

  • Larissa
   Auteur
   18 december 2017 / 11:10

   Ik zag het! Ben nu zelf ook in België en heb in het hele weekend geen sneeuw gezien, helaas. 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.