OUTFIT | Autumn is waiting

Ohhh, jongens, het begint langzaam herfst te worden! Het schijnt de komende week iets warmer te worden, maar je merkt het wel echt: de herfst is onderweg. En eerlijk? Daar ben ik ook echt volledig aan toe. Het voelt alsof we eigenlijk allang herfst hadden moeten hebben. Vorige week droeg ik een outfit met heel veel herfsttinten erin, waar ik spontaan weer vrolijk van werd. Kijken jullie mee?

Opgebiecht: ik heb een ontzettende hekel aan panty’s. Vreselijk. Maar zodra ze een outfit afmaken en ik me er helemaal prettig in voel, draag ik ze – ondanks dat nare gevoel – alsnog met veel liefde. Een panty maakt een outfit, vooral in de herfst, net even af. Je kunt jurken en rokjes door dragen, ook als het wat kouder wordt, en dat is natuurlijk ontzettend fijn. Ik heb zelfs een beetje het idee dat panty’s weer vaker in het straatbeeld verschijnen: we dragen steeds meer rokjes en jurken zijn tegenwoordig ook normaal in de herfst en winter. Merken jullie dat ook?

Dit jurkje heb ik afgelopen zomer vaak gedragen, maar wilde ik toch nog graag aan. Helaas was het best frisjes buiten, en dus was dit de perfecte oplossing. Toen ik na school thuis kwam raapte ik meteen alle cameraspullen bij elkaar en fietste ik het bos in voor deze foto’s. Ik ben fan van deze outfit!

Wat vinden jullie van deze outfits? Hebben jullie ook stiekem al zin in de herfst? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

JurkKaatje | SchoenenHafkamp | VestC&A | HorlogeDaniel Wellington | Sjaal en tas  – H&M.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.