OUTFIT | Back to the seventies

Hoi allemaal! Het is weer maandag! Vandaag ben ik een dagje op school te vinden voor de eerste terugkomdag! Afgelopen weekend ben ik samen met Lizzy naar buiten gegaan om weer een leuke outfit vast te leggen. Kijken jullie mee?

Ik ben enorm blij met de foto’s die Lizzy heeft gemaakt. Bovenstaande is mijn absolute favoriet. De broek die ik draag is van MostWanted, en heb ik nog niet zo heel lang. Het is een flared broek die vol zit met glitters, ontzettend gaaf en uniek! Bovendien vind ik dat broeken met wijde pijpen mij beter staan dan ik had verwacht. Op naar nog meer flared pants in mijn kledingkast, dus! De blouse waar ik de broek mee heb gecombineerd is van de ZARA en staat super mooi bij de broek. En uiteraard heb ik mijn geliefde hakken weer uit de kast getrokken, want dat staat wel zo leuk bij een broek met zulke wijde pijpen!

Voorheen was ik altijd een beetje bang om kleding te dragen die anders waren dan een strakke jeans met een top er op, maar stiekem vond ik dit soort outfits – met wat apartere kledingstukken – altijd al heel erg gaaf. Daarom ben ik des te blijer dat ik de keuze heb gemaakt om voortaan zulk soort kleding te kopen waar ik me, verbazingwekkend genoeg, een stuk zelfverzekerder in voel dan in een casual outfit. Note to self: keep up the good work.

Wat vinden jullie van de outfit en van de foto’s? Ik heb er een jaren ’70 filter overheen gezet, wat ik ontzettend tof vind bij de stijl die ik draag. Liefs!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

    1. Dankjewel! Wat een lief compliment <3. Ze hebben deze broeken nu bij enorm veel winkels, dus ik zou er zeker eens eentje passen als ik jou was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge