OUTFIT | Back to the seventies

Hoi allemaal! Het is weer maandag! Vandaag ben ik een dagje op school te vinden voor de eerste terugkomdag! Afgelopen weekend ben ik samen met Lizzy naar buiten gegaan om weer een leuke outfit vast te leggen. Kijken jullie mee?

Ik ben enorm blij met de foto’s die Lizzy heeft gemaakt. Bovenstaande is mijn absolute favoriet. De broek die ik draag is van MostWanted, en heb ik nog niet zo heel lang. Het is een flared broek die vol zit met glitters, ontzettend gaaf en uniek! Bovendien vind ik dat broeken met wijde pijpen mij beter staan dan ik had verwacht. Op naar nog meer flared pants in mijn kledingkast, dus! De blouse waar ik de broek mee heb gecombineerd is van de ZARA en staat super mooi bij de broek. En uiteraard heb ik mijn geliefde hakken weer uit de kast getrokken, want dat staat wel zo leuk bij een broek met zulke wijde pijpen!

Voorheen was ik altijd een beetje bang om kleding te dragen die anders waren dan een strakke jeans met een top er op, maar stiekem vond ik dit soort outfits – met wat apartere kledingstukken – altijd al heel erg gaaf. Daarom ben ik des te blijer dat ik de keuze heb gemaakt om voortaan zulk soort kleding te kopen waar ik me, verbazingwekkend genoeg, een stuk zelfverzekerder in voel dan in een casual outfit. Note to self: keep up the good work.

Wat vinden jullie van de outfit en van de foto’s? Ik heb er een jaren ’70 filter overheen gezet, wat ik ontzettend tof vind bij de stijl die ik draag. Liefs!

Share:

12 Reacties

 1. 16 oktober 2017 / 13:21

  Ooh super dat je durft om wat uniekere kledingstukken te kopen! En hoe goed dat je je er zelfzekerder in voelt! Super blij voor je

  • Larissa
   Auteur
   18 oktober 2017 / 08:08

   Lieve reactie, Ine! Thanks!

  • Larissa
   Auteur
   17 oktober 2017 / 14:09

   Dankjewel, Maud! <3

 2. 17 oktober 2017 / 10:19

  Wat staat die broek je tof!! Vind ze zo leuk, heb zelf nog niet zo’n leuke broek gevonden om hem even aan te passen. Benieuwd hoe het me staat!

  • Larissa
   Auteur
   18 oktober 2017 / 08:08

   Dankjewel! Wat een lief compliment <3. Ze hebben deze broeken nu bij enorm veel winkels, dus ik zou er zeker eens eentje passen als ik jou was!

 3. 20 oktober 2017 / 08:14

  Ik vind deze outfit je zooo mooi staan! Love het effect van de foto’s ook <3

  • Larissa
   Auteur
   20 oktober 2017 / 14:12

   Wat lief, Daphne! Dankjewel! <3

 4. 22 oktober 2017 / 18:15

  Wauw! Deze outfit is zo zo zo mooi! Het staat je echt prachtige en ook de foto’s zijn heeel mooi! X

  • Larissa
   Auteur
   23 oktober 2017 / 09:07

   Wat lief! Dankjewel! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.