Outfit bloopers #3

DSC_0222

Laatst maakte Lizzy weer wat outfitfoto’s, die ik al eerder met jullie deelde. De bloopers van de outfit daarvoor, die niet mee is gekomen op mijn nieuwe blog, had ik ook nog niet gedeeld. Aangezien de bloopers altijd heel goed worden ontvangen, heb ik vandaag voor jullie deel 3 van de outfit bloopers!

DSC_0946

”Zie je nu nog steeds dat m’n huid droog is?”

DSC_0096

Awkward pose while laughing 

DSC_0238

”Shit, dit staat iets onstabieler dan ik dacht..” *valt*

DSC_0332

”Wacht even, moet m’n broek weer optrekken.” 

DSC_0222

”Au, m’n haar zit vast onder m’n tas.”

DSC_0976

Who run the world? GIRLS!

DSC_0978

Moet kunnen, toch?

DSC_0218

”Whoops, m’n been wilt naar links. Wacht.”

DSC_0984

Soms voel ik me geïnspireerd door Freek in het wild.

DSC_0987

Geloof me als ik zeg dat dit een geforceerde look-a-like is van de 7-jarige Larissa. Echt.

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.