Outfit bloopers #4

dsc_0048_fotor

Goodmorning loves!! Het is weer maandag, en dat betekent weer een nieuwe week! Vandaag heb ik – jawel – na lang wachten ein-de-lijk weer een outfit bloopers! Deze wordt altijd heel goed ontvangen, maar ik had geen tijd om alles uit te zoeken. Niet getreurd, ik heb er nog 5 voor je klaar staan, dus de komende weken hoef je niet zonder! 😉

Check de vorige outfit bloopers hier:

Outfit bloopers #1

Outfit bloopers #2

Outfit bloopers #3

dsc_0150

”Dit zand ligt niet mooi, even recht maken”

collage_fotor

Jesse……..

dsc_0367

Me when I’m out of my poses.

dsc_1022

Misschien is het leuk om enthousiast te doen voor een hek met allemaal takken, terwijl ik in m’n eentje tegenover een statief foto’s sta te maken van mezelf. Misschien.

collagee_fotor

Ho, even m’n sok goed in m’n schoen doen. En die vlekken wegvegen. En de regendruppels wegvegen. En ondertussen een foto maken. Ja.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.