Outfit bloopers #6

Hoi allemaal! Hoe is jullie week gegaan? Vandaag deel ik weer een favoriet van jullie: de bloopers! Met dit keer behoorlijk wat ‘echte’ bloopers, en het zijn er een hele hoop meer dan normaal. Kijk je mee?

Ik hoorde van jullie heel vaak dat mijn ‘bloopers’ niet echt bloopers waren, maar meer grappige foto’s. Daar deed ik iets mee, en dus zocht ik echte bloopers. Ik heb er nog wel een paar ‘grappige’ tussen zitten, maar velen vallen onder de ‘Oops’ categorie.

‘Dat zand moet gelijk liggen!’

Is dit een soort van dab in combinatie met een blijheid…? Ik kom er niet uit. Ik weet het niet.

‘En kijk, dit is nou de tuin.’

”Je mag stoppen met foto’s maken hoor, genoeg zo.”

”Stop eens met dat uitlachen achter de camera terwijl ik poseer,” op het klassenfeest in de zomer. Voor sommige klasgenoten was het nog al vreemd om te zien hoe ik poseerde en Rian foto’s van mij maakte.

”Het is zomer. Woohoo.”

”Oh, nog meer zomer. Woo-hoo..”

Veel-te-fout.

”Hooooo, wacht even, ik val bijna.”

Lekker, hè, dat zonnetje?

Even rekken en strekken terwijl ik kijk of er iemand achter me loopt.

Even m’n broekspijp oprollen.

Aanbidt de zon. Die pre-cies door een gat van de bomen scheen en mijn foto’s enorm mooi maakte.

Geen commentaar. Gewoon geen pose inspiratie meer.

”Ziet dit er schattig uit?”

Weet je wat, anders leg je je benen ook nog even in je nek. Goed idee?

Wat is jullie favoriet? Laat het me weten! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.