Outfit bloopers #7

Eens in de zoveel tijd deel ik met jullie niet de outfits die ik schoot, maar de bloopers die daarbij kwamen kijken. Fotograferen gaat namelijk niet altijd vlekkeloos en gezien jullie interesse is hierbij deel zeven!

De ik-moet-mijn-broek-optrekken deel 21.

De: oh, ben je al foto’s aan het maken?

De mijn schoen zit niet goed dus ik doe ‘m even mooi en doe dit heel charmant.

De ik zwaai met mijn haren om het beter in model te brengen terwijl ik mijn ogen dicht doe en awkward kijk. 

Fun fact: als ik zelf fotografeer leg ik stokjes neer zodra ik naar mijn camera loop om te kijken of de foto’s zijn gelukt, zodat ik weet waar ik stond en er geen tot weinig verschil in foto’s zit als ik weer verder ga. Hierbij de charmante buk foto.

Ah, daar hebben we een iets nettere foto van het stokje.

De vraag me niet wat ik hier doe. Voor de Apple gebruikers: ik probeerde hier deze smiley na te doen: 😬

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.