OUTFIT | Boat-season

Morning, lieve mensen! Hoe is het bij jullie? Volgende week schijnt het MEGA lekker weer te worden (hot hot), dus daar kijk ik enorm naar uit! Kijken jullie mee naar de outfit die ik vorige week vastlegde in de haven?

Momenteel ben ik onwijs druk bezig met nadenken over een studiekeuze, het afronden van mijn stageperiode en het oppakken van alle vergeten taken van de afgelopen tijd (haha). En natuurlijk pak ik wat zonnestralen mee! Ook ben ik sinds kort volledig into Instagram en ben ik mijn account een enorme boost aan het geven. Ik ga vaker naar buiten voor outfits en probeer het account helemaal op te krikken: ik vind het onwijs leuk om te doen en geniet er echt van. Ik ben nog in de opstartfase (hallo schrale 420 volgers!), maar als je je bedenkt dat dit in drie weken tijd met 200+ is opgeschaald gaat dat best hard! Ik hoop er dan ook de komende zomer flink mee bezig te kunnen gaan, want ik haal er echt voldoening uit om met zoiets creatiefs bezig te zijn. Hebben jullie dat ook?

De outfit die ik draag is vrij basic, maar toch ben ik er enorm blij mee. De laatste tijd draag ik weer wat meer spijkerbroeken, omdat ik dat toch net een tikje makkelijker vind als ik haast heb en ik probeer er dan ook de leukste combinaties mee te maken. Dit witte jackje kocht ik twee weken geleden bij H&M in de sale. En wat denk je? Tientje! Score! Wat vinden jullie?

Geniet van jullie weekend en vergeet de zonnestralen niet mee te pakken volgende week! Enne: wel veilig zonnen, hè, met factor 50!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.