OUTFIT | Favoriet jurkje

Hi all! Vorige week ben ik wezen winkelen in Hilversum, en daar kocht ik onder andere deze tas, maar ook het leuke jurkje wat ik aan heb in deze outfit! Omdat ik er volledig verliefd op ben, deel ik hem graag met jullie. 

Sommigen zullen hem vast wel voorbij hebben zien komen op sociale media of in eerdere artikels, maar dit keer kunnen jullie het jurkje van top tot teen bekijken. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan dit jurkje is 1) de kleur en 2) de ‘halsband’ die aan de jurk vast zit. Deze kleur groen had ik nog niet in mijn kast hangen en door het kettinkje ziet de jurk er gelijk heel anders en een stuk mooier uit. Hij is makkelijk om even snel aan te trekken, maar ook enorm chique voor als je uit eten gaat. En hij zit mega lekker en absoluut niet strak, wat ook wel een keer fijn is.

➵ Wat draag ik nog meer in deze outfit? De sandalen zijn van SACHA, de tas is van MANGO en het horloge is van Daniel Wellington.

Ik kocht het jurkje bij Bershka en je kunt hem hier kopen! Hij kostte €17,99 en voor zo’n kleine prijs ben ik al helemaal blij met dit jurkje! Je hoeft overigens niet bang te zijn dat hij te kort valt: ik ben vrij lang en bij mij valt hij ook nog best lang. Enorm fijn, dus!

Wat vind jij van zulke ‘oversized’ niet-strakke-jurkjes? Ik ben heel erg benieuwd! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.