OUTFIT | Foto-spots in Rotterdam

Al iets langer dan een jaar proberen Daphne en ik af te spreken, en nu we eindelijk een datum hadden gevonden waarop we beiden in de gelegenheid waren om af te spreken, prikten we de datum meteen en konden we elkaar ontmoeten. Onwijs gezellig, en natuurlijk niet geheel onbelangrijk als je met een mede-blogger op stap bent: tijd voor foto’s! Kijk je mee?

Goed, Daphne en ik spraken af in Rotterdam: een prachtige stad. We kletsten de hele middag, maakten leuke foto’s op verschillende hotspots in Rotterdam en verveelden ons zeker niet. We gingen naar de bekende gele brug, de knalroze muur (die inmiddels niet meer roze is, maar een nieuw kunstwerk heeft), de gele kubus huizen en wat bekende muurschilderingen.

Volgens mij had ik deze leren broek nog niet aan jullie laten zien. Een tijdje geleden schreef ik over deze nieuwe trend, en vertelde ik al dat ik hem onwijs graag wilde hebben. Score! Ik vind ‘m onwijs tof, dus ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Liefs. 

BlouseMostWanted | BroekLoavies | SchoenenScapino | JasC&A | HorlogeDaniel Wellington.

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 3 april 2018 / 07:16

  Zulke leuke foto’s zijn het geworden! En ik vond het heeel gezellig, vaker doen 🙂

  • Larissa
   Auteur
   3 april 2018 / 09:17

   Yesss was gezellig girl! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.