OUTFIT | Golden hour & happy hour #2

Hi allemaal! Twee weken terug deelde ik met jullie een aantal outfit foto’s, maar omdat ik er nog een aantal achter de hand had liggen leek het me een leuk idee er een tweede deel van te maken. Hierbij dus nog een lading aan foto’s in m’n favorieten nieuwe jurk! Kijk je mee?

Deel twee, die je nu leest, zijn allemaal full-body foto’s, waarbij je dus écht mijn outfit ziet. Dat was natuurlijk de hele insteek van het tripje naar het bos. 😉 Deel één is net als deze post, en staat al online.. Het laatste deel, deel drie, zijn allemaal portret-achtige foto’s die ik gewoon leuk vind om te delen met jullie! Die komt dus nog. 😉

Het was echt een prachtige dag. We vierden ’s ochtends en ’s middags de verjaardag van mijn overgroot oma (93 jaar!) en dat was sowieso al mega bijzonder. Daarna ging ik dus aan het einde van de middag het bos in. Het leek wel golden hour, zó mooi! Ik ben nog steeds helemaal verliefd op deze jurk.

Geniet van de foto’s! Liefs, Larissa. 

Jurk – Steps (?) | Zonnebril – H&M | Sandalen – Sacha | Horloge – Daniel Wellington.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

  1. 14 juni 2018 / 09:42

    Wauw het lichtinval van de zon is heel vet op deze foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.