Outfit in de duinen

Hi lieve allemaal! Hoe is het met jullie? Hebben jullie met de hitte van afgelopen week ook zo weinig concentratie gehad? Poeh, wat merkte je dat goed, zeg! 😉 Vandaag deel ik graag een outfit met jullie die ik aanhad in Noordwijk, een paar weken terug. Kijk je mee?

Deze outfit droeg ik op de eerste dag van ons drie-daagse tripje naar Noordwijk aan Zee! Hier liepen we récht voor ons hotel (yes!) zo via de duinen het strand op. Zo mooi! Hier wilde ik uiteraard wat mooie foto’s maken. Het waaide best nog wel hard, dus de blazer die ik aanheb was wel essentieel. De wind was toch nog best wel koud. Gelukkig scheen het avondzonnetje nog wel, dus dat scheelt een hoop!

Zijn jullie wel eens in Noordwijk geweest? Liefs! 

BlazerOnbekend | BlouseC&A | BroekMostWanted | HorlogeDaniel Wellington.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.