Outfit in de najaarszon

Hi all! Na een weekje stilte op m’n blog ben ik er weer! Door stage is het allemaal best druk doordeweeks, en dus is bloggen zo nu en dan even bijzaak. Gelukkig heb ik nu weer een kersverse outfit voor jullie klaarstaan! Kijken jullie mee?

Gisterochtend zat ik om 10:00 uur netjes klaar voor mijn rijles, toen bleek dat ik helemaal geen rijles had. Tja, wat moet je dan? De zon scheen zo verleidelijk dat ik besloot eindelijk weer eens outfitfoto’s te maken, en dat was een goede keuze want het was én warm, én ik ben enorm blij met de foto’s die ik heb gemaakt.

De komende tijd wil ik wat meer rokjes gaan dragen. Ik vind het enorm vrouwelijk maar ook netjes zodra ik een vrouw met een rok voorbij zie lopen, en dus probeer ik me daar ook wat meer mee bezig te houden. Ik heb dit weekend weer geshopt bij verschillende winkels en daar zit ook een rokje bij. Maar nog leuker: twee paar ontzettend mooie schoenen. Ik ben nu al helemaal verliefd en ze moeten nog binnenkomen, haha. Binnenkort meer!

Geniet van jullie zondag! X

BlouseONLY | RokH&M | HakkenVan Haren | ZonnebrilVOGUE | HorlogeDaniel Wellington.

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.